Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

X το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Απλά πιστεύω πως η ΑΕΚ είναι δύσκολο να βρει τρόπο να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ ακόμα πιο δύσκολο να βρει τρόπο να κερδίσει την ΑΕΚ. Το παιχνίδι ξεκινάει από το Χ... 0-0 ή 1-1;

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δε γίνεται να μην κερδίσει ο Άρης...

Μετά από καιρό η αγωνιστική φαίνεται αρκετά καλή. Υπάρχουν και πιο "σίγουρα" σημεία σε μικρές αποδόσεις, αλλά και "βόμβες", που και λιγότερες από τις μισές να έρθουν φτάνουν για να βγούμε κερδισμένοι.

Πάμε:

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σιγά να μην έχανε...

Η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα των τελευταίων τουλάχιστον 30 χρόνων, η ομάδα που κάνει το ποδόσφαιρο να μοιάζει με παιχνίδι play-station, η ομάδα που παίζει πραγματικά ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, η καλύτερη ομάδα που έχω δει στη ζωή μου, κέρδισε για έβδομη φορά στα τελευταία 8 παιχνίδια μέσα στην έδρα της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης! 

Μήτσιος: "Άντε γαμ... κωλοπαίχνιδο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί ξέσπασε ο διαιτητής Μήτσιος μετά τη λήξη του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ; Τι δεν του άρεσε και άρχισε τα "γαλλικά", όπως φαίνεται πεντακάθαρα και στο βίντεο;

Ο τζάμπας ζει και βλέπει Ατρόμητος-Άρης!

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Άσος το Κομπότης-Άρης

Σήμερα θα πάμε με τον άσο του Γιάννη Κομπότη στο Λεβαδειακός-Άρης. Οι κιτρινόμαυροι θα κερδίσουν την Κυριακή τη Δράμα στο Καυτατζόγλειο.

Το Σαββατοκύριακο βλέπω μετά από καιρό αρκετά καλά ματς, μείνετε συντονισμένοι...

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ατάκες του κυρ-Νίκου...

Βρήκα στο forum fmgreece.gr κάποιες από τις ατάκες του "δάσκαλου", του τιτανοτεράστιου Νίκου Αλέφαντου, που είναι πιο γραφικός κι από τα Ζαγοροχώρια.

Δεν είμαι σίγουρος ότι τις έχει πει όλες (πιθανότατα τις έχει πει), αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει πει πολλές περισσότερες!

Τα πάντα όλα λέμε! Απολαύστε τον!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

O Ανρί είναι παιχτάρα! Τέλος!

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στο θρόνο του, ο τεράστιος Γάλλος Τιερί Ανρί έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, σκόραρε κι έστειλε την Άρσεναλ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Το σκάνδαλο Σουάρες

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Γιουνάιτεντ, στις 15 Οκτωβρίου. Ο Εβρά με τον Σουάρες μπλέχτηκαν σε αρκετές μονομαχίες και λογόφεραν κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Άγιο είχε ο Μάντζιος

Από του "Χάρου τα δόντια" γλίτωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο, με το αυτοκίνητό του να καταστρέφεται ολοσχερώς και ευτυχώς τον ίδιο να είναι καλά στην υγεία του. Οι κακές καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό και με τη μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο Μάντζιος, είχαν ως αποτέλεσμα...

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο...

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος...
Ακόμα και...οι μύθοι...

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Βιεϊρίνια τέλος! Όσο χορτάσαμε χορτάσαμε...

Ένας από τους ελάχιστους παίχτες του σήμερα (μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός χεριού)  για τους οποίους άξιζε να κόψεις εισιτήριο. Ο μικρός μάγος μας άφησε οριστικά για την Βόλσφμπουργκ και το πρωτάθλημά μας έγινε κατά πολύ φτωχότερο!
   
Δείτε τα βίντεο και μελαγχολήστε:

Σενάρια τρόμου στην ΑΕΚ για Ξενιάδη-Ψωμιάδη!

Ένα σενάριο… τρόμου αναφέρει πως ο Βασίλης Ξενιάδης, που φέρεται να έχει καλές σχέσεις με τον Μάκη Ψωμιάδη, λειτουργεί ως «μπροστινός» του προκειμένου να μη χάσει τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν στη διάρκεια της θητείας του.