Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Όταν ο Αλκέτας Παναγούλιας τα έσπαγε στα αποδυτήρια της Εθνικής στο μουντιάλ (video)

Όταν ο Αλκέτας Παναγούλιας τα έσπαγε στα αποδυτήρια της Εθνικής στο μουντιάλ (video)Ο Αλκέτας Παναγούλιας είναι μία από τις μορφές του ελληνικού ποδοδσφαίρου που θα μείνουν αξέχαστες. Κορυφαία στιγμή η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ του 1994 στα γήπεδα της Αμερικής όπου η Εθνική έχασε σε τρεις αγώνες με κάτω τα χέρια από Αργεντινή, Νιγηρία και Βουλγαρία. Δείτε τον αείμνηστο Αλκέτα στο ημίχρονο ενός από αυτούς τους αγώνες.

Δυσαρεστημένος ο Ίβιτς

Δυσαρεστημένος ο ΊβιτςΟ Βλάνταν Ίβιτς συναντήθηκε προχθες με τον Ζήση Βρύζα και ενημερώθηκε πώς δεν πρόκειται η ΠΑΕ να του ανανεώσει το συμβόλαιο αφού δεν είναι στα πλάνα του Δώνη.
 
Δεν του έγινε δηλαδή καμιά πρόταση για παραμονή έστω και με μειωμένες αποδοχές. Αυτό που συζητήθηκε είναι τα...

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τέλος εποχής για τον παικταρά Κλάρενς Σέεντορφ!

Ο Κλάρενς Σέεντορφ αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Μίλαν μετά από 10 χρόνια προσφοράς.
  
Mετά από 10 χρυσά χρόνια στη Μίλαν και 2 κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κλάρενς Σέεντορφ αποχαιρέτησε τους ροσονέρι.

Το ρίσκο του Τζαβέλλα

Μεγάλο ρίσκο για την υγεία του έτσι ώστε να παίξει στο παιχνίδι με τη Γερμανία πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας. 
  
Ο Ελληνας αριστερός μπακ έκανε ένεση ξυλοκαϊνης πριν από τη σέντρα του αγώνα γεγονός που ενέχει πάντα κίνδυνο σοβαρότερης ζημιάς. 

Μας έκανε υπερήφανους!!!

Μπράβο στα παιδιά του Φερνάντο Σάντος που μας έκαναν για μια ακόμα φορά υπερήφανους! Πάλεψαν, προσπάθησαν πολύ, έκαναν και λάθη, τα έδωσαν όλα όμως κι έφυγαν με το κεφάλι ψηλά! Αποκλείστηκαν από μια πολύ καλύτερη ομάδα που έχει στη σύνθεσή της Γκανέζο, Τούρκο, Βόσνιο, Ισπανό, Βραζιλιάνο, Πολωνούς και δεν ξέρω τι άλλο... Η ομάδα αυτή που αποκαλείται Εθνική Γερμανίας είναι για μένα το φαβορί για να το σηκώσει. Υπερπλήρης και πιο δυνατή από Ισπανία, Ιταλία και λοιπούς ανταγωνιστές.
Είναι χαζό το να το παίζεις υπεράνω και να σνομπάρεις όσους περίμεναν χθες επιτυχία της Εθνικής για να πάρουν λίγο χαρά και να βγουν στους δρόμους. Είναι όμως και χαζό να περιμένεις από 11 ή 22 παιδιά να ξεπλύνουν τη ντροπή των μνημονίων, όταν 5 ημέρες πριν η μισή περίπου Ελλάδα επιβράβευσε με την ψήφο της τα μνημόνια, τη Μέρκελ και τους Γερμανούς τοποτηρητές στα ελληνικά Υπουργεία...
Ένας άλλος Γερμανός, ο Ότο Ρεχάγκελ, έχει για μένα πολύ μεγάλο μερίδιο στην πετυχημένη φετινή ελληνική παρουσία στο EURO, αφού "βάρυνε" τη φανέλα της Εθνικής πολύ. Πάρα πολύ...
Τακτικές αναλύσεις σήμερα δεν έχουν νόημα.
   
Ζήτω η Εθνική Ελλάδος!!!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Εκλεισε» Κολοβέτσιο ο ΠΑΣ

Στα Γιάννενα θα μεταβεί σήμερα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ούτως ώστε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον ΠΑΣ. Η διοίκηση του ηπειρώτικου συλλόγου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος δεν τα βρήκε με τη Λάρισα στην ανανέωση της συνεργασίας.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

"Έσβησε" ο Αλκέτας Παναγούλιας

Σε ηλικία 78 ετών, ο Αλκέτας Παναγούλιας απεβίωσε στο σπίτι του, λίγο έξω από την Ουάσιγκτον. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
 
Φτωχότερο είναι πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Αλκέτα Παναγούλια στο σπίτι του στην περιοχή Βιένα, λίγο έξω από την Ουάσινγκτον.

Μεγάλη μαγκιά του Σάντος, τίμησε το εθνόσημο σαν γνήσιος Έλληνας!!!

Δείτε τι απάντησε ο Φερνάντο Σάντος όταν δέχθηκε την παρακάτω προβοκατόρικη ερώτηση από δημοσιογράφο. Η ερώτηση ήταν: "Παίξατε για να αποδείξετε ότι κάνει λάθος η κυρία Μέρκελ που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Έλληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο;"

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τα λάθη της Εθνικής στα δύο γκολ των Τσέχων

Η στρατηγική του Μπίλεκ για το Euro δικαιώθηκε απολύτως, όχι τόσο λόγω των 3 βαθμών σε 2 παιχνίδια αλλά για τον τρόπο με τον οποίο επιτευχθήκαν. Ο προπονητής των Τσέχων είχε την οξυδέρκεια να...

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Εθνικού Πειραιά

Τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του, γράφει ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος με την ήττα του από την Τριγλία, υποβιβάστηκε, για πρώτη φορά, στο Τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά. Μάλιστα υπήρξαν...

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Κορυφαία ερώτηση φιλάθλου της Εθνικής στο twitter του Σαλπιγγίδη!

 

Η συγκινητική επιστολή των Χαλυβουργών στους διεθνείς

Μία συγκινητική επιστολή έστειλαν οι απεργοί χαλυβουργοί από τον Ασπρόπυργο στους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας, στην Πολωνία, το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.

Απίστευτο γκολ στην προπόνηση από τον Σνάιντερ

Ο Γουέσλι Σνάιντερ έχει κέφια. Δεν εξηγείται διαφορετικά η σύλληψη και η εκτέλεση ενέργειας που επιχείρησε στην προπόνηση της Ολλανδίας, όταν με το τακουνάκι στον αέρα, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Δείτε το...

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μεγάλη ελληνική ψυχή και respect στον Σάντος!

Αντικειμενικά, παίζοντας εκτός έδρας σε γεμάτο γήπεδο με δέκα παίκτες, κόντρα διαιτησία, κακή ψυχολογία και με ένα γκολ στην πλάτη, το σκορ δε γυρίζει! Πόσο μάλλον όταν είσαι η Εθνική Ελλάδος που και ποιοτικά είσαι μέτρια και σκοράρεις με το σταγονόμετρο ακόμα και με έντεκα παίκτες!

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Tρέχει...

Ολα μαζεμένα έπεσαν τον τελευταίο καιρό στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
Ο Ελληνας προπονητής πλέον συμφώνησε με τον Πανιώνιο και καθημερινώς βρίσκεται στα τηλέφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου για θέματα που αφορούν το ρόστερ του Ιστορικού και όχι μόνο.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο Σορλέν στα Λαδάδικα

Σε ταβέρνα με ακραιφνώς Κρητική κουζίνα στα Λαδάδικα εθεάθη ο Ολιβιέ Σορλέν την Τετάρτη το βράδυ μαζί με τη σύζυγό του και το μάνατζέρ του.
 
Όταν σηκώθηκε να φύγει και αντιλήφθηκε την τυχαία παρουσία δημοσιογράφων στο διπλανό μαγαζί επιτάχυνε το βήμα του.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Γεωργέας: "Έχω ονειρευτεί διαφορετικό τέλος". Άσε μας ρε Γεωργέα...

Ο Νίκος Γεωργέας είναι εκ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που πλήττονται από την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τη μη χορήγηση αδειοδότησης.
 
Μιλώντας στην εφημερίδα "livesport", ο 36χρονος πολυσύνθετος αμυντικός, δήλωσε σοκαρισμένος από...

Στα στέκια του Ντούσκο

Πιστός στις συνήθειές του στο ραντεβού με τον Γιώργο Σπανό έμεινε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. 
  
Λάτρης των βορείων προαστίων ο τελευταίος, επέλεξε για το ραντεβού με τον πρόεδρο του Ατρομήτου γνωστό (και πολυτελές) εστιατόριο της Κηφισιάς.