Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τσιάρτας: "500.000 ευρώ το χρόνο και το παίζουν ΑΕΚάρες"

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ήταν ο Βασίλης Τσιάρτας, που τόνισε πως δούλεψε δίχως χρήματα τη στιγμή που το τεχνικό τιμ του Βλάχου έπαιρνε 500.000 ευρώ το χρόνο και το έπαιζαν ΑΕΚάρες. Τι είπε για τα λάθη του Μαύρου, τον Λίνεν, τον Μάκο, τον....

Μουσλίμοβιτς εναντίον Ντρογκμπά!

 Μουσλίμοβιτς εναντίον Ντρογκμπά! Ο Μουσλίμοβιτς εναντίον του Ντρογκμπά! Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πρώην άσο της Τσέλσι καθώς και οι δύο αγωνίζονται στο κινέζικο πρωτάθλημα και φυσικά βρίσκονται στο επίκεντρο.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κορυφαία ανάλυση του Θέμη Καίσαρη για την Εθνική Ελλάδος

Το 4-4-2 με την "αγγλική τετράδα" και η χρησιμοποίησή του στην Εθνική του Σάντος. Ο Θέμης Καίσαρης γράφει και αναλύει το νέο σύστημα του Πορτογάλου προπονητή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δημητριάδης: "Ο Χατζηχρήστος είναι αλήτης!"

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Δημήτρη Χατζηχρήστο εξαπέλυσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βασίλης Δημητριάδης.
 
Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης μίλησε στο Sentragoal.

Φοβερή κίνηση από Χατζηνικολάου, πήγε στα αποδυτήρια του Άρη!

Ο προπονητής του Πλατανιά, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του(καθώς έχει φορέσει για πολλά χρόνια τη φανέλα του Αρη), μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους παίκτες μέσα από την καρδιά του, σε αντίθεση με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος δεν επισκέφτηκε καν τα αποδυτήρια.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γκαλέτι: "Περήφανος για τον πατέρα μου"

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε για την επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού στη οποία υποβλήθηκε και ευχαρίστησε τον πατέρα του για την απόφασή του να δώσει το δικό του.

O Κόλα βοηθός του Σαβέφσκι

Στο πλάι του Τόνι Σαβέβσκι θα βρεθεί τελικά ως βοηθός του ο Μπλένταρ Κόλα, ενώ θα παραμείνει στο προπονητικό τιμ και ο Σοφόκλης Σοφοκλέους.

Παροξυσμός για δύο απίστευτα γκολ από τον παιχταρά Ρεκόμπα

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα προκάλεσε παροξυσμό στους συμπατριώτες του, πετυχαίνοντας δύο υπέροχα γκολ στην αναμέτρηση της Νασιονάλ με τη Φένιξ, για το πρωτάθλημα Ουρουγουάης.