Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

«Mε βοήθησε πολύ ο Δώνης»

«Mε βοήθησε πολύ ο Δώνης»Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για την... αναγέννηση του, υποστηρίζοντας πως ήταν μεγάλη η βοήθεια που του πρόσφερε ο Γιώργος Δώνης, ενώ τόνισε ότι μπορεί να συνυπάρξει με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Το 'χασε το παιχνίδι ο Γερμανός...

Απάντηση Λίνεν (στα ελληνικά παρακαλώ) στο ερώτημα δημοσιογράφου αν είναι το σημείο "μηδέν" για την ΑΕΚ η τελευταία θέση στη βαθμολογία και ο αποκλεισμός από ομάδα Β' Εθνικής:

Στην Πλατεία ο Τάτος, στον ΟΦΗ ο Μενδρινός

Στην Πλατεία ο Τάτος, στον ΟΦΗ ο ΜενδρινόςΤρελή «καραμπόλα» είναι πιθανό να υπάρξει ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και ΟΦΗ, όπως αποκαλύπτει η SportDay, με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Τάτο και Κώστα Μενδρινό.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τα μπορώ και δεν μπορώ του Κατσουράνη

Από τον στόπερ Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ μπορεί να καρπωθεί όλα του τα "μπορώ" και ταυτόχρονα να μην χρεωθεί τα "δεν μπορώ". Κι όσον αφορά την κουβέντα για την εξωαγωνιστική παρουσία και τα προβλήματα που αυτή προκαλεί, η απάντηση δίνεται από την απλή σκέψη πως πάντα κάνουμε αυτά που μας επιτρέπει το περιβάλλον μας.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πού πας με τον Γουναρίδη τέρμα...;

Σε ένα πρωτάθλημα που (φέτος ειδικά) μοιάζει με ερασιτεχνικό υπάρχει έλλειψη ποιοτικών παικτών σε όλες σχεδόν τις θέσεις. Στους τερματοφύλακες όμως έχει παραγίνει το κακό και παίζουν κάτι παιδιά που...

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Το πέναλτυ του αιώνα!


Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την κατάσταση στην ΑΕΚ

Η δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ΑΕΚ είναι σε ένα βαθμό γνωστή. Οι λεπτομέρειες όμως για τις καθημερινές τραγικές καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι ακόμη χειρότερες από όσο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

"Κράξιμο" σε Κάκο!

"Κράξιμο" σε Κάκο!
Ο Κάκος ήταν ο 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Τβέντε με την Χέλσινμποργκ για το Europa League και κάποιες κινήσεις στην προθέρμανση του, προκάλεσε το γέλιο των Ολλανδών δημοσιογράφων που στην εκπομπή μετά το τέλος του αγώνα, έδειξαν το σχετικό video.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ελευθερόπουλος: "Η καριέρα μου στον Ολυμπιακό ήταν σαν παραμύθι"

Ο γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μίλησε στην εκπομπή "Legends" για την πορεία του, έχοντας ως κύριο θέμα συζήτησης την μεγάλη καριέρα του στον Ολυμπιακό.

"Πετάγομαι στην Τρίπολη"

Διαβάστε και γελάστε με την καρδιά σας. Ακόμα ένα περιστατικό τρέλας από τα γήπεδα της Αρκαδίας. Παίκτης έφυγε στο ημίχρονο για την Τρίπολη και γύρισε στο 85' για να συνεχίσει το παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί πολλά όμως...