Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η βοήθεια του Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα συνέδραμε οικονομικά έναν άτυχο νεαρό αθλητή, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.
Αρκετοί αθλητές με οικονομική επιφάνεια βοηθούν συνανθρώπους τους οι οποίοι του έχουν ανάγκη και συνήθως, κρατούν τις ενέργειες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
  
Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένα σχετικό παράδειγμα, αφού προέβη σε μία σημαντική κίνηση και απέφυγε να τη δημοσιοποιήσει. Την αποκάλυψε όμως ο ευεργετημένος, ο νεαρός Γιάννης.

Έλα τα Αγγελόσκυλα!!!

1,35 η πρόκριση της Τρίπολης.
2,95 η πρόκριση του Άγγελου.
Εσείς αν θέλετε παίξτε Τρίπολη με 1,35. Εγώ πάω με τον καλύτερο Έλληνα προπονητή.
Κι αν χάσουμε χάσαμε...

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πώς έγιναν τα 35 ευρώ 105 σε 15 μέρες; (Photo)

Μετά από μια αρκετά μεγάλη αποχή από το στοίχημα λόγω υποχρεώσεων αλλά και λόγω του ότι η betfair σταμάτησε την προσφορά στοιχημάτων στην Ελλάδα (στον ΟΠΑΠ αποκλείεται...

Ο Χριστοβασίλης "έκοψε" τον Πατσατζόγλου

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου εξακολουθεί να είναι χωρίς ομάδα, και σε αυτό έχει βάλει το... χεράκι του και ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Αποχαιρετισμός με δάκρυα

Η απόφαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για παραίτηση από τον πάγκο του Πανιωνίου είναι οριστική και ούτε η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών των "κυανέρυθρων" ήταν αρκετή για να τον μεταπείσει.

Στο γήπεδο ο Νικολαϊδης

Σε συνέχεια του μηνύματός του στο facebook, μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, ο Ντέμης Νικολαϊδης βρέθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γκολάρα στην Κύπρο!

Ο Ρικάρντο Φερναντέζ της Δόξας Κατωκοπιάς, παρά τα χρόνια του, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το φίλαθλο κοινό με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα φανταστικά τέρματα που πετυχαίνει. Στον αγώνα Δόξα-Αλυκή 2-2 έβαλε ένα φοβερό γκολ!

Όχι σε Σιμάο από Ολυμπιακό και Αστέρα

Όχι σε Σιμάο από Ολυμπιακό και ΑστέραΟ «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει πως ο Μοζαμβικανός, που γούσταρε να γυρίσει στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και να βρει την υγειά του.