Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Έλα, πες την αλήθεια: Μας κάνεις πλάκα, δεν κάλεσες Σπυρόπουλο!

Σε αγαπάμε, σε εκτιμάμε ρε Σάντος, αλλά τι σκατά γίνεται με Εθνική και ΠΑΟΚ; Τι ρόλο βαράτε εσύ, ο Βρύζας, ο Γεωργιάδης, ο Κουτσολίακος, ο Κατσουράνης και οι μανατζαραίοι;

Πληρωμή δανείου, παίξτε Ατρόμητο άφοβα!

Ο Αγκάνθο πήρε κόκκινη στο 19', ο Παπαζαχαρίας έκλαιγε, ο Ατρόμητος "πάλεψε", αλλά δεν τα κατάφερε κι ο Άρης γλύτωσε τον υποβιβασμό με "παλικαρίσιο" γκολ του Τάτου στο 82'.

Το σημείωσα από πέρυσι για άσσο κι έβαλα ένα καλούτσικο ποσό...

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σαν καλά πήγαμε για αρχή,ε;

Με 20 ευρώ πήραμε 67. Βγήκε το  στανταράκι της αγωνιστικής (Ξάνθη) και 3 στα 5 με αποδόσεις 4.10, 4.20 και 2.90! Δείτε εδώ τι δώσαμε το Σάββατο και πατήστε στη φωτογραφία για να μεγαλώσει. Άντε καλή χρονιά με πολλά ταμεία!!

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Δυνατός άσσος η Ξάνθη στο ντέρμπυ της Θράκης!

Ξεκινάμε το στοίχημα τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, γιατί η πρώτη είναι συνήθως επικίνδυνη κι αναγνωριστική. Την απολαύσαμε από την τηλεόραση, αλλά τώρα πιάνουμε και κουπόνι:

Μείνετε συντονισμένοι...

Το απογευματάκι (ίσως κατά τις 5) ξεκινάνε τα προγνωστικά για φέτος κι έχουμε κάτι δυνατό...

"Έφυγε" ο Ηλίας Μπαζίνας

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες δημοσιογράφους, ο Ηλίας Μπαζίνας, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 73 ετών.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο Περιστέρι

Οι φίλαθλοι του Ατρομήτου παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού και, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκαν την ανωτερότητα της Άλκμααρ στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League.

Επιστρέφει στη δράση ο Ζέτερμπεργκ

Επτά χρόνια μετά την απόσυρσή του, ο Παρ Ζέτερμπεργκ αποφάσισε να επιστρέψει στη δράση σε ηλικία 42 ετών, όπως ανακοίνωσε η επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Ντρίμπλα μαγεία από τον Κάσες

Μάγεψε ο Χοσέ Μαρία Κάσες με την εκπληκτική ντρίμπλα στην κίνηση στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Λεβαδειακό (video).

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Όλες οι μεταγραφές στην Superleague

Όλες οι μεταγραφές στην SuperleagueΗ νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινά στις 17 Αυγούστου, δέκα μέρες νωρίτερα σε σχέση με την περσινή, κάτι που σημαίνει πως οι σύλλογοι της Superleague πρέπει να βιαστούν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο τζόγος του ποδοσφαίρου

Παλαιότερη αλλά ενδιαφέρουσα εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη...

Πόσο θα μείνει ο Σάκης στον Αστέρα;

Μετά το «χτύπημα» με Γκρατσίνι, ήρθε κι αυτό με Ερνάντεθ! Ο Τσιώλης υποδέχεται παίκτες που δεν θέλει κι αναρωτιέμαι αν θα κάνει κάτι γι’ αυτό...

«Κρητικός» ο Ζε Εντουάρντο, μεγάλη μεταγραφή για τον ΟΦΗ!

«Κρητικός» ο Ζε ΕντουάρντοΟι Κρητικοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου της Πάρμα ως δανεικού για τον επόμενο χρόνο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε στην Πάντοβα της Serie B.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τραγωδία!

Νεκρός -πιθανότατα από πνιγμό λόγω καρδιακού επεισοδίου- βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Το ξέσπασμα του Καλαντζή

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τη συγχωνευσή της Κέρκυρας με την Κασσιόπη ο Χρήστος Καλαντζής, ο οποίος αγωνίστηκε στους "Φαίακες" για δύο χρόνια.

Εκπληκτικό deal Πανιωνίου-Ολυμπιακό για Κολοβό!

Eκπληκτικό deal Πανιωνίου-Ολυμπιακό για Κολοβό!
Δεν έχουν και πολύ άδικο οι άνθρωποι του Πανιώνιου όταν υποστηρίζουν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κολοβού είναι η καλύτερη που θα μπορούσαν να έχουν αυτήν τη χρονική περίοδο.

Η μεγάλη επιστροφή

Η μεγάλη επιστροφή
Είναι από τους παίκτες που αγαπήθηκαν στο Αγρίνιο όσο λίγοι. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης επιστρέφει στον Παναιτωλικό για μία δεύτερη θητεία.