Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εορδαϊκός - Κοζάνη 2-0: Η ατμόσφαιρα των γηπέδων μια άλλης εποχής

Όλοι έχουν ακούσει για τις σκληρές μάχες μεταξύ των ομάδων Εορδαϊκού και Κοζάνης τις δεκαετίες του 80′ κι του 90′, αλλά και για την μεγάλη κόντρα μεταξύ των φιλάθλων τους, όμως αρκετοί, κυρίως οι νεότεροι, δεν είχαν την ευκαιρία να βιώσουν έστω και μέσω...

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τζόρτζεβιτς: "Θα ψήφιζα τον Ζιοβάνι"!

H διαδικτυακή εκπομπή SuperBALL φιλοξένησε αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Τι είπε για τον Σωκράτη Κόκκαλη, τις αναμνήσεις που κρατά σαν παίκτης και τον Ζιοβάνι.

Απίστευτο "τρολάρισμα" Τραπ σε Βελλίδη

ΤραπΔείτε πως ο Τραπ της Βέροιας άρχισε να... "τρολάρει" τον Βελλίδη του ΠΑΣ, μιμούμενος τις κινήσεις του, την ώρα εκτέλεσης φάουλ για την "βασίλισσα" (videos)!

Πιο πολλά φάουλ πεθαίνεις (κυριολεκτικά)!

Μουντιάλ 2006
Πορτογαλία-Ολλανδία

Μπαϊκαρά: "Πατρίδα είναι εκεί που μεγαλώνεις"

Με συνέντευξή του στο Contra.gr ο Ντενίς Μπαϊκαρά σπάει τα στερεότυπα με τα οποία μεγαλώνουν Ελληνες και Τούρκοι. Ο Τούρκος άσος του Πανθρακικού, ο οποίος βρίσκεται 13 χρόνια στην Ελλάδα, εξηγεί γιατί θεωρεί τη χώρα μας πατρίδα του και καλεί τους πολιτικούς να πορευτούν το δρόμο της λογικής.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πλάκα έχουν στον Απόλλωνα!

Ήθελαν τον Άγγελο, δεν τα βρήκαν και πήραν τον Τεννέ!

Τον Ιανουάριο αν θέλουν σέντερ φορ μπορεί να μιλήσουν με τον Ντρογκμπά κι αν δεν τα βρουν να πάρουν τον Κατσικοκέρη!

Αυτή τη φορά δε χαλάει το τρίποντο του ΟΦΗ!






Κάτι περίεργο παίζει με το ματς του ΟΦΗ, εγώ το φόρτωσα πολύ...

Τέτοια γκολάρα μόνο στο Ελλάντα θα μπορούσε να μπει...


Να ποιος είναι ο ΟΣΦΠ!

sidiropoulos-thumb-largeΚοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις.  Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, για 3η σερί αγωνιστική έμεινε εκτός ορισμού. 
 
«Συμπτωματικά» ο Θεσσαλονικιός ρέφερι, ο οποίος ανήκει στον σύνδεσμο Δωδεκανήσου είχε σφυρίξει τελευταία φορά στο ματς Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-0! Από τότε εξαφανίστηκε! 

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η συγκλονιστική ιστορία του Μπάμπη Ταμπάση

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία του τερματοφύλακα, Μπάμπη Ταμπάση, ο οποίος λόγω ενώ προβλήματος με την όρασή του αναγκάστηκε να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο.
  
Το κείμενο παρατίθεται αυτούσιο, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ στις 08/10:

Επίσημα Τεννές στον Απόλλωνα Σμύρνης

Το... σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Αλέκου Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης βρήκε το τέλος του, με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνεται μετά από τα μεσάνυχτα.

Οι ευχαριστίες του Νιόπλια και το δώρο από τους Κύπριους διεθνείς

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου Νίκος Νιόπλιας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, πριν από την προπόνηση, στα αποδυτήρια της Εθνικής και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους πρώην συνεργάτες του.

O... Όμηρος του ΠΑΟΚ και η νέα του καριέρα!

O... Όμηρος του ΠΑΟΚ και η νέα του καριέρα!Η «Μηχανή του Χρόνου» υποδέχεται τον... Όμηρο Ιωσηφίδη, που έγινε Ομάρι Τετράτζε αρκετό καιρό πριν έρθει στον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» του έδωσε την ευκαιρία να «αναστήσει» την καριέρα του και πλέον, ως προπονητής, δεν ξεχνά την Τούμπα!

Έσωσε κατάστημα από ληστεία ο Αμαραντίδης

Ως αμυντικός, ο Δημήτρης Αμαραντίδης βοηθάει στη... φύλαξη της εστίας της Βέροιας. Ως πολίτης, ο ποδοσφαιριστής της "βασίλισσας του βορρά" βοήθησε στη φύλαξη ενός καταστήματος με επιγραφές, τρέποντας σε φυγή δύο επίδοξους ληστές την ώρα της διάρρηξης!

"Βόμβες" στη δίκη για τα στημένα

Συνεχίστηκε για 7η μέρα η κατάθεση των μαρτύρων στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. "Κύριος ο Μάκης Ψωμιάδης", για Καϋμενάκη και Κύρκο, τι είπαν για Μαρινάκη. 

Αποβάλλεται σε 10” και “λιώνει” στα γέλια (video)

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Γλυφάδα έγινε κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο.
  
Ήταν στο 83 λεπτό και ο Ολυμπιακό Βόλου κέρδιζε 3-1 την Γλυφάδα. Τότε μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ζερζ Τζιεουά.

Ο "πολεμιστής" από το Τρίνινταντ που μάχεται για τη ζωή του

Η καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες, του έχει κοστίσει ήδη το αριστερό πόδι. Ο Ακίμ Άνταμς από το Τρίνινταντ δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του, αυτήν για τη ζωή, αλλά οι πιθανότητες για τον 22χρονο αμυντικό της Φερεντσβάρος είναι εις βάρος του.

Ο Σαμαράς ως νέος Λάρσον στην Μπαρτσελόνα

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Elmundodeportivo" αναφέρει πως ο Τάτα Μαρτίνο προσανατολίζεται στην απόκτηση ενώ φορ τύπου Λάρσον προκειμένου να ενσωματώσει ένα "σχέδιο Β" στην επιθετική τακτική της Μπαρτσελόνα και ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται στη λίστα του.

Πουλινάκης: "Τιμή μου η συνεργασία με Δερμιτζάκη"

Το "διαζύγιο" του ΟΦΗ με τον Παύλο Δερμιτζάκη είχε γίνει γνωστό από το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης. Τι δήλωσε ο Μάνθος Πουλινάκης.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Για να δούμε αν θα ρεφάρουμε...

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πατώσαμε όσο δεν πάει. Και στην τύχη να δίναμε προγνωστικά πιο πολλά θα πιάναμε! Για να δούμε τι θα κάνουμε αυτήν την εβδομάδα...

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Εργα και ημέρες του Ζβόνιμιρ Βούκιτς

vukic_plataniasΟ Ζβόνιμιρ Βούκιτς επικράτησε την περασμένη εβδομάδα στον (άδικο για τους υπόλοιπους) διαγωνισμό Best Goal και το paokfc.gr κάνει flashback στην μεγάλη καριέρα του.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πήγε να σώσει οπαδό και κινδυνεύει με πολύ βαριά καμπάνα...

Ο λόγος για τον προπονητή της Μπενφίκα.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Μπλουζάκια «Δεν Πάμε Για Πρωτάθλημα» τύπωσαν ξανά οι παίκτες της ΑΕΚ

9b4b197ca5d2b9467ccc4d351da81456_XLΜπορεί μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής η ΆΕΚ να φιγουράρει στην κορυφή του «σκληροτράχηλου» πρωταθλήματος της Γ” Εθνικής, οι άνθρωποι της ομάδας ωστόσο έσπευσαν να χαμηλώσουν τους τόνους σε μια προσπάθεια να προσγειώσουν τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Υπέγραψε και παρουσιάστηκε ο Κοντρέρας

Υπέγραψε και παρουσιάστηκε ο Κοντρέρας Ο Πάμπλο Κοντρέρας έφτασε στη Μελβούρνη, υπέγραψε στη Βίκτορι και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα.

Τάκλιν με το κεφάλι! (video)

Παίκτης της Αρχεντίνος Τζούνιορς πήγε να σταματήσει αντίπαλο της Μπόκα κάνοντας τάκλιν με το… κεφάλι, αλλά τελικά έχασε τρία δόντια!

Χριστόπουλος: «Αν ήξερα τα προβλήματα, θα το ξανασκεφτόμουν»

Χριστόπουλος: «Αν ήξερα τα προβλήματα, θα το ξανασκεφτόμουν» Ξεκάθαρος και απόλυτα ειλικρινής ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος, προς τους δημοσιογράφους της Ταβρίγια, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η «σκαριά» του Ιμόμπιλε στο πόδι του Τέβες!

Οι φωνές της Τορίνο για τον τρόπο που έχασε στο μεγάλο ντέρμπι από τη Γιουβέντους ακούστηκαν σε όλη την Ευρώπη.

Στο τοπικό Ηρακλείου το πιο...πέτσινο πέναλτι της χρονιάς (VIDEO)

Στο τοπικό Ηρακλείου το πιο...πέτσινο πέναλτι της χρονιάς (VIDEO)Στο παιχνίδι Λίντο-Ζαρός για το τοπικό πρωτάθλημα Ηρακλείου (Α' ΕΠΣΗ) ο διαιτητής δίνει το πιο πέτσινο πέναλτι της...χρονιάς! Πέναλτι και αποβολή, χωρίς καν να πέσει στο έδαφος ο επιθετικός(!).

Δείτε εδώ τη συνέχεια.

Έγραψε ιστορία ο Γιώργος Μπάρκογλου

Έγραψε ιστορία ο Γιώργος ΜπάρκογλουΟ Γιώργος Μπάρκογλου με το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην πρώτη κατηγορία που σκοράρει με εννέα διαφορετικές ομάδες.

Άσε μας ρε Παπαδόπουλε φίρμα...

Ο Ατρόμητος κερδίζει πέναλτι με την Καλλονή, ο Παράσχος δίνει εντολή να το εκτελέσει ο Ούμπιδες, αλλά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παίρνει αυτοβούλως τη μπάλα και το εκτελεί αυτός.

Τρελός κουβάς!


Τραγικό Σαββατοκύριακο στοιχηματικά,
μεγάλη ήττα!
Σχεδόν τίποτα δεν πιάσαμε,
ας ελπίσουμε ότι θα ρεφάρουμε σύντομα...