Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Βρε λες να κάνει κανά μπαμ η Βέροια...;

Τελευταία πιάνω κάτι εκπλήξεις με μεγάλες αποδόσεις και θα συνεχίσω να τις κυνηγάω.

Την προηγούμενη εβδομάδα το διπλό της Καλλονής στα Γιάννενα μας πλήρωσε 7 φράγκα, την πιο προηγούμενη η ανατροπή του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη 26 και τώρα πάμε για το διπλο του μπακάλη με απόδοση 11 κόντρα στον ΠΑΟΚ που και αγωνιστικά δεν είναι καλά και δεν καίγεται κιόλας. Από τη Θύρα 5 θα βλέπω αν υπάρχει τίποτα ύποπτο...

Μια πόλη, μια ομάδα, κανένα center back!

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Να γιατί ο Καστίγιο έμεινε παλαίμαχος από τα 25 του...

Τζάμπα μαγκιές, ψευτονταηλίκια, αγένεια και ασέβεια.
Ένας παίκτης που είχε όλες τις προοπτικές να κάνει μεγάλη καριέρα (γρήγορος, τεχνίτης, γκολτζής, δυνατό σουτ, θρασύς ), αλλά ο χαρακτήρας του δεν τον άφησε να πάει πουθενά. Άξιος της μοίρας του...

Έδιωξε τους δύο παίκτες η Ξάνθη λόγω...Πράνιτς! Άντε κουρέψου ρε Πανόπουλε!

Έδιωξε τους δύο παίκτες η Ξάνθη λόγω... Πράνιτς! Σοκάρει η απόφαση της Ξάνθης να διώξει τους δύο παίκτες των ακαδημιών της μετά την ανάρτηση φωτογραφίας τους στο facebook με τον Ντάνιελ Πράνιτς! 

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο Δομάζος...δίχασε τη χούντα!

H ιστορία -και ποδοσφαιρικά- κύκλους κάνει. Ελλάδα-Ρουμανία έπαιξαν πρόσφατα για μια θέση στο Μουντιάλ, όπως τότε το 1970, τέτοιες μέρες. Με την Ελλάδα χωρίς τον Δομάζο, για αστείο λόγο και με την χούντα να διχάζεται για χατήρι του. Ο "στρατηγός" μας φέρνει πίσω σε εκείνες τις ημέρες... 

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ωραίο video: Ο όρκος νίκης στα αποδυτήρια του Ηρακλή


Ο προπονητής του Ηρακλή, Γκιγιέρμο Όγιος, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και επιχείρησε να τους τονώσει με τον δικό του τρόπο. "Ηρακλής", φώναξαν οι παίκτες του "Γηραιού" και έφυγαν για να πατήσουν το χορτάρι του Καυτανζογλείου.

Εκλεισε ο κύκλος του Μιχάλη Κωνσταντίνου

Ο γεμάτος κύκλος από επιτυχίες, δόξα, μίσος και χρήμα της καριέρας του Μιχάλη Κωνσταντίνου κλείνει το προσεχές καλοκαίρι. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κύπριος επιθετικός που γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1978 στη Δερύνεια.

The Samaras» burger

Ο Γιώργος Σαμαράς έχει πέραση στην Αγγλία και ο ιδιοκτήτης μιας παμπ προσφέρει στους πελάτες της ένα μπέργκερ αφιερωμένο στον επιθετικό της Σέλτικ!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Προγνωστικά μετά από καιρό...

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά στοιχηματικά, αλλά μετά από 2-3 αγωνιστικές άρχισε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα (για μένα τουλάχιστον) και μετά από 2,5 περίπου κερδοφόρα χρόνια (από τότε δηλαδή που άρχισα να παίζω μόνο ελληνικό πρωτάθλημα ή έστω...

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Έχουν λίγο καιρό, αλλά είναι αδιανόητο πώς πέρασαν "στα ψιλά" οι καταγγελίες Σκούφαλη!

Το γραφείο του Αλέξη Κούγια έδωσε στην δημοσιότητα την καταγγελία του πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Μανώλη Σκούφαλη, για τον τρόπο με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα, με τον παίκτη να κάνει λόγο για παρουσία "μπράβων" στη συζήτηση με τον πρόεδρο και για απειλές.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δυσαρεστημένος ο Σηφάκης! Δε μας χέζεις ρε Σηφάκη παλαίμαχε;

Δυσαρεστημένος από τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του στον Ατρόμητο είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος ενδέχεται να ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου.

Φοβερό πρωτάθλημα και στη Football League! Με 10 παίκτες κατέβηκε η Γλυφάδα!


Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε τη Γλυφάδα 4-0 σε αγώνα παρωδία στην Καισαριανή, με την αθηναϊκή ομάδα να ξεκινά με 10 παίκτες και τις δύο ομάδες να τελειώνουν με εννέα η κάθε μία.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον τζάμπα μάγκα Χατζηνικολάου: "Άλλοι έσωσαν πέρυσι τον Άρη!"

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του που συζητήθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε τον απολογισμό της βραχύβιας θητείας του στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Παραδέχθηκε τα λάθη του, κατηγόρησε ωστόσο ανοικτά όσους τον "πολέμησαν" μέχρι την ημέρα που αποχώρησε από το πόστο.

Ξεφτίλα! Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για Ξηροκώστα!

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για Ξηροκώστα!Ο Νίκος Ξηροκώστας είχε συγκλονίσει με τον τραυματισμό του στο Άρης-ΑΕΚ, όμως η Football League που του οφείλει πάνω από 200 χιλ., προσέφυγε στα δικαστήρια για να πάψει να τον πληρώνει!

Nα σε έχει ο Θεός καλά…

Ένα πολύ ωραίο άρθρο για τον Μιχάλη Παυλή. Διαβάστε το εδώ. Από το superligda κανένα σχόλιο. Μόνο τον σεβασμό μας και την προσευχή μας...

Ο Μανούσος έπιασε τον σταυρό!

Τα παγωμένα νερά της Νεάπολης Λέσβου δεν πτόησαν τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος βούτηξε και έπιασε το σταυρό φορώντας τη φανέλα της Καλλονής.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Το fair-play του 2013!

Δείτε σε video το διπλό fair-play από τους παίκτες της Αλ Ιτιχάντ, που εξέθεσαν τον διαιτητή για μία κακή του απόφαση στον αγώνα με την Αλ Ναχντά.

Στην Μπαστιά ο Τζιμπρίλ Σισέ

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος μετρά 186 παρουσίες στο Σαμπιονά (και 94 γκολ) με τα χρώματα των Οσέρ και Μαρσέιγ, θα βρίσκεται στη διάθεση του Φρεντερίκ Χανζ για τον αγώνα της 5ης Ιανουαρίου με αντίπαλο την Εβιάν στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας (φωτογραφία αρχείου).

Στα Γιαννιτσά ο Τοπαλίδης

Στο πρόσωπο του Γιάννη Τοπαλίδη βρήκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών τον αντικαταστάτη του Κώστα Σταματίου, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα ύστερα από συνάντηση που είχαν την Τρίτη (31/12).

Καλή χρονιά τιτανοτεράστιοι αναγνώστες!!!