Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο καυγάς Κατσουράνη στη Μπενφίκα

Ο καυγάς Κατσουράνη στη ΜπενφίκαΠΑΟΚ - Μπενφίκα έρχεται και τις δύο ομάδες τις ενώνουν πολλά. Ένα από αυτά είναι και η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν... όχι και τόσο αγαπημένο πρώην συμπαίκτη του.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Οι ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων στο εξωτερικό

Από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μέχρι τον Γρηγόρη Γεωργάτο και τον Άγγελο Χαριστέα. Με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ και το συμβόλαιο ύψους 10 εκ. ευρώ που θα υπογράψει ο Έλληνας φορ, το Contra.gr καταγράφει τις ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων στο εξωτερικό.

Ο πιο extreme πανηγυρισμός της χρονιάς!

Σε αναμέτρηση για το ιταλικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ένας παίκτης θέλησε να τραβήξει πάνω του τα παγκόσμια βλέμματα: και το κατάφερε κάνοντας... θρύψαλλα με το κεφάλι του τον πάγκο της ομάδας του.

23 χρόνια πίσω. Ο Ντίνος Κούης κρεμάει τα παπούτσια του...

23 χρόνια μετά. Ο τηλεμαϊντανός Αντώνης Αντωνιάδης ακόμα εκεί!

Το Fair Play του Μάντζιου

Το Fair Play του Μάντζιου Η αποθέωση του Fair Play έγινε σήμερα στο ματς του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, με την κίνηση του Άκη Μάντζιου όταν ο κρητικός σύλλογος χρειάστηκε να μείνει με εννιά παίκτες λόγω τραυματισμών.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δανεικός στον Εργοτέλη ο Θρυλέων

Δανεικός στον Εργοτέλη ο ΘρυλέωνΆλλη μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ανακοινώθηκε σήμερα για την ομάδα του Ηρακλείου. Οι ιθύνοντες του Εργοτέλη ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό της μασκότ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Απεβίωσε ο Λουίς Αραγονές

Ο Λουίς Αραγονές, απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε κλινική της Μαδρίτης.

Η επιτυχημένη προβολή του... βοηθού διαιτητή!

Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, βοηθός διαιτητή στο Αστέρας-Ολυμπιακός, έκοψε με... αρχοντικό στυλ τον Κάφα την ώρα που εκτελούσε κόρνερ.

Γράντας: Η Γ” εθνική είναι δεδομένη!

image_resizerΟ παλιός πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Γράντας, έδωσε εχθές συνέντευξη στη εκπομπή «Βαβυλωνία» του τηλεοπτικού καναλιού EURO. Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Στη Σάντερλαντ ο Σκόκο!

Στη Σάντερλαντ ο Σκόκο!Ο Νάτσο Σκόκο πάει Αγγλία, αφού τα βρήκε σε όλα με τη Σάντερλαντ και ανακοινώθηκε. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΘΡΟ: 'Ζώντας' εξαρτημένος απ' τον τζόγο

Ένας συντάκτης του ΟΝΕΜΑΝ βγαίνει απ' την ντουλάπα αρκετούς μήνες αφού βγήκε απ' το πρακτορείο, το online στοίχημα και τη μαύρη τρύπα του προβληματικού τζόγου.

Η μεγαλύτερη μαγκιά του ποδοσφαίρου από τους ποδοσφαιριστές της Σαντατέρ

racingΣε φαρσοκωμωδία μετατράπηκε η ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Ρασίνγκ Σανταντέρ και την Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς οι παίκτες της πρώτης έκαναν πράξη την απειλή τους και δεν έπαιξαν, παρότι η 11άδα παρατάχθηκε κανονικά στο χορτάρι!

Αδιόρθωτος Σικαμπάλα: έχασε την πτήση!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Άλλωστε για τον Σικαμπάλα πρόκειται. Όπως έγραψε το abola.pt...

Θα φάμε ρεβανί!

Βέροια και Πανθρακικός έχουν καλές σχέσεις, είναι στο ίδιο άρμα και μάλλον ο σωσμένος Πανθρακικός δε θα το παλέψει και πολύ στη Βέροια που εδώ και 5 περίπου αγωνιστικές έχει ακόμα τον ίδιο προπονητή!!!