Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αν χάσει φεύγει!

Μετά τη χθεσινή στοιχηματική μας πανωλεθρία, για να δούμε τι έχουμε σήμερα: Το ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει με τον Άρη να μην έχει ακόμα καμία νίκη και να καίγεται. Φήμες λένε ότι ο Άρης έχει μιλήσει με Όγιος και Μπάγεβιτς και εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι για τον Σάκη Τσιώλη το ματς είναι τελικός.

 
Από την άλλη, αν ο ΠΑΟΚ χάσει δε θα γίνει και τίποτα τρομερό, αλλά είναι λογικό ένα τέτοιο ντέρμπυ να το θέλουν και στον "δικέφαλο" πολύ. Ειδικά μετά τη χθεσινή επίσκεψη οπαδών του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίκτες και να τους δώσουν να καταλάβουν τι σημαίνει Άρης-ΠΑΟΚ.
 
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, όπου ένας προπονητής είναι υπ'ατμόν, έχουμε δει και κάτι τρελά σκορ όπως 3-0 ή 1-4 για παράδειγμα, αλλά το παιχνίδι ξεκινάει από την ισοπαλία. Αν αναλογιστεί κανείς κιόλας ότι ο Άρης σκοράρει με το σταγονόμετρο και ο ΠΑΟΚ είναι κουρασμένος και ελλειπής, τότε αξίζει να βάλει κανείς ένα ευρώ και στο 0-0 (ή και στο 1-1).

Στο ΟΦΗ-ΑΕΚ, επηρεασμένος και από τον πρώην τερματοφύλακα και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Μύρτσο που τελευταία έχει ρέντα, θα πάω με το διπλό μια που το βρίσκουμε παντού σε απόδοση πάνω από 2.

Για να δούμε αν θα είμαστε πιο τυχεροί σήμερα...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου