Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

H επιστροφή του Άγγελου!

Τι θα κάνει ο καλύτερος Έλληνας προπονητής απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα;

Θα κερδίσει ποτέ η Ξάνθη;

Η Κέρκυρα θα πέσει από την Κυριακή ή θα παραταθεί η αγωνία;

Ο Παπουτσάκης κάνει καλά που κρατάει τον Καραγεωργίου;

Πάμε να τα δούμε...

Δύσκολη αγωνιστική, δεν είναι για πολύ μεγάλο ποντάρισμα και το στανταράκι του Ολυμπιακού που μας πλήρωνε κάθε αγωνιστική έχει σταματήσει να είναι στανταράκι...

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι τελευταίες αγωνιστικές (τουλάχιστον στην Ελλάδα, αν και νομίζω όχι μόνο στην Ελλάδα) δίνουν την ψευδαίσθηση στους παίχτες του στοιχήματος ότι υπάρχουν άχαστα σημεία, μαζεύουν μεγάλο ποντάρισμα και τελικά τα σημεία δεν είναι άχαστα. Οι καλύτερες αγωνιστικές για ποντάρισμα είναι συνήθως αυτές που μόλιες πέρασαν, δηλαδή πάνω κάτω οι αγωνιστικές του Μαρτίου. Και όντως το superligda πήγε πάρα πάρα πολύ καλά!
 
Τα δύο σημεία που ξεχωρίζω και αξίζουν το ρίσκο μόνο λόγω των μεγάλων αποδόσεων είναι ο άσος στο Κέρκυρα-ΑΕΚ σε απόδοση λίγο κάτω από 4 και ο άσος του Εργοτέλη.

Οι Φαίακες καίγονται, η ΑΕΚ όχι και τόσο, η αλλαγή προπονητή συνήθως βοηθάει την πρώτη (και μόνο την πρώτη) αγωνιστική κι έτσι πάμε με την παρέα του Ιωάννου.

Τα περιθώρια για τον Εργοτέλη έχουν στενέψει, η πολύ καλή ομάδα του Δώνη προσανατολίζεται περισσότερο στο Κύπελλο, αρκετά πιθανός άσος σε απόδοση πάνω από 2.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το διπλό του Άγγελου μέσα στην Τούμπα σε απόδοση πάνω από 8 στο διαδίκτυο! Ο Άγγελος είναι τρελός, είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής μακράν του δεύτερου, στο κοουτσάρισμα δε συγκρίνεται με τον Μπόλονι και ο ΠΑΟΚ παίζει χωρίς Γκαρσία, Φωτάκη, Μαλεζά. Είναι 100% σίγουρο ότι ο Αναστασιάδης θέλει να επιστρέψει με νίκη μετά από 10 χρόνια εκεί που έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής του, θα χειροκροτηθεί από τον κόσμο, το γήπεδο θα είναι μισοάδειο, ο ΠΑΟΚ ελλειπής και ψιλοαδιάφορος και συνεπώς το 8-8,50 είναι υπερβολική απόδοση. Δε λέμε ότι τα Γιάννενα είναι φαβορί, λέμε ότι αν ήμουν bookmaker εγώ, θα έδινα το διπλό κάπου κοντά στο 5. Περίμενα καιρό αυτήν την αγωνιστική για να ποντάρω στο διπλό, αλλά η μεγάλη συγκομιδή βαθμών τελευταία από τον ΠΑΣ και η πολύ πιθανή παραμονή του αν πάρει ακόμα 2-3 βαθμούς μου έκοψαν την πολύ μεγάλη φόρα... Πολύ πιθανό over επίσης το συγκεκριμένο παιχνίδι, ειδικά ελλείψει του Μαλεζά.

Αν συνδιάσουμε τα 3 παραπάνω παιχνίδια η απόδοση είναι κανά 70!

Τα υπόλοιπα no bet, εγώ τουλάχιστον δε βλέπω κάτι...

Καλή τηλεθέαση την Κυριακή στις 7!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου