Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πανόπουλος: "Για τα... μπάζα"

Για την αιφνίδια κίνηση του Ουζουνίδη, τον Βόλο, τον Ηρακλή, την Καβάλα και το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Χρήστος Πανόπουλος χωρίς να... μασήσει τα λόγια τους. "Είναι το χειρότερο όλων των εποχών κι εμείς ρόστερ για τα μπάζα έχουμε".
 
 
 
Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 καυτηρίασε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Με εξέπληξε η κίνηση του Ουζουνίδη", τόνισε. Διαβάστε τι είπε για την αλλαγή προπονητή, τον προσωρινό Δανιήλ, καθώς και τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή που θα έπρεπε να παίζουν στη Superleague.

Αρχικά είπε για την παραίτηση του Ουζουνίδη: "Με εξέπληξε η κίνηση του Ουζουνίδη, εγώ πίστευα ότι ήταν ότι καλύτερο για την Ξάνθη, αυτός επέμενε. Εγώ τον στήριξα και πέρσι. Πίστευε και ο Μαρίνος ότι η ομάδα ήταν πολύ soft και κάτι έπρεπε να αλλάξει.  Επιεδή δεν το περίμενα την ομάδα θα την τρέξει για λίγες ημέρες ο Δανιήλ, γιατί το τιμ που υπάρχει είναι πολύ νεαντικό και δεν έχει εμπειρία από επαγγερλματικό πρωτάθλημα".
 

Σε ερώτηση γιατί δεν ανέλαβε την ομάδα ο τεχνικός της Κ 20, Νίκος Κεχαγιάς απάντησε:  "Είναι προπονητής στην Κ 20, για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι των Ακαδημιών και τώρα που βάζω τον Δανιήλ θα τον αποσπάσω από τα καθήκοντά του. Εμείς επενδύουμε στα τμήματα υποδομής".
 

"Κι εμείς για τα μπάζα είμαστε"
 

Συνέχισε μιλώντας για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι χειρότερο από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται αυτό από την εικόνα, εκτός από 3-4 άντε 5 ομάδες που έχουν σχετικά ποιοτικά ρόστερ, όλες οι άλλες και βάζω και την Ξάνθη έχουν ρόστερ για τα μπάζα!".
 

Για την υπόθεση ανόδου της Καβάλας, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή σχολίασε: "Ολα αυτά είναι γελειότητες. ΚοροΪδέουμε τον κόσμο, αν θυμάμαι καλά ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα έπεσαν γιατί κάποιοι τους τιμώρησαν. Εφόσον, λοιπόν, δεν ευθύνονται δεν έχουν κανένα λόγο να τους πάνε στην Β' Εθνική, πρέπει να τους πάνε στην Σούπερ Λιγκ.
 

Στην ζωή δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, εδώ το έχουμε κάνει ένα μπάχαλο, όποιος θέλει κάνει ότι θέλει. Γι' αυτό εμείς θα ψηφίσουμε υπέρ μόνο αν είναι οι τρεις ομάδες είναι να γυρίσουν στην Σούπερ Λίγκα. Είναι εντελώς άδικο. Αυτό που έχει συμβεί είναι οτι χειρότερο, ο Ηρακλής πλήρωσε τις αμαρτίες όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου".
 

Για το πως θα γίνει να επιστρέψουν στην Σούπερ Λίγκα ανέφερε: Τι πως να γίνει; Όλα τα άλλα τα... καλοκαιρινά που γίνονται πως γίνονται; Δεν είναι δυνατόν να έχουν ρίξει τον Ηρακλή γιατί πλαστογράφησε ένα έγγραφο".
   
Κώστας Πετρωτός

 
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου