Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Φουρτάδο: "Ήταν μεγάλο σοκ"

Για το σοκ που υπέστη από την επίθεση που δέχτηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ στα Σπάτα μίλησε ο Εμίλιο Φουρτάδο μέσω του προσωπικού του blog σε πορτογαλική ιστοσελίδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Εμίλιο Φουρτάδο στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα «Maisfutebol» της Πορτογαλίας:

«Γεια σας και πάλι. Εκμεταλλεύομαι αυτή την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους τους Πορτογάλους καλή χρονιά. Την τελευταία φορά είχα αναφερθεί σε ένα πρόβλημα με τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά αυτό το πράγμα συνεχίστηκε. Κι αυτή τη φορά πολύ λιγότερο ειρηνικά.
Όπως έχω ξαναγράψει, περνάμε μια δύσκολη περίοδο με διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα. Αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα είμαστε προτελευταίοι. Το Σάββατο παίξαμε με τον Αστέρα στην Τρίπολη και χάσαμε 3-1. Σε κάποια στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί, γιατί οι οπαδοί μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.
Την επόμενη μέρα στην προπόνηση ήρθαν 30-40 οπαδοί, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με σίδερα, κοντάρια κι άλλα επικίνδυνα αντικείμενα. Έγινε μια συζήτηση, οι τόνοι ανέβηκαν και επιχείρησαν να μας επιτεθούν. Ο προπονητής μας προσπάθησε να τους μιλήσει και τον απώθησαν. Ήταν σκηνές ταινίας τρόμου. Η μόνη λύση ήταν να φύγω για τα αποδυτήρια γρήγορα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Περιμέναμε για πολλές ώρες να έρθει η αστυνομία, αλλά δεν εμφανίστηκε. Μόνο όταν η κατάσταση εκτονώθηκε καταφέραμε εμείς οι παίκτες να φύγουμε όλοι μαζί από το προπονητικό κέντρο, χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστώ το Θεό που όλα τέλειωσαν καλά. Ήταν ένα μεγάλο σοκ, κάτι πολύ ατυχές ό,τι συνέβη. Εμείς οι παίκτες κινδυνεύουμε να ζήσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον ή και ακόμη χειρότερα αν δεν βελτιωθεί η θέση μας στη βαθμολογία. Θα τολμούσα να πω πως θα κινδυνεύσει ακόμη και η ζωή όσων είναι στην ΑΕΚ με το τέλος του πρωταθλήματος».

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου