Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Σταματά το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν ο Πάντος

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ο Τάσος Πάντος. 
  
  
  

  
   
 
Ο πολύπειρος μπακ μετά τον αγώνα του ΠΑΣ με την Ξάνθη τόνισε: "Σήμερα ένιωσα μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. Είναι από τις λίγες στιγμές που νιώθω τόσο συγκινημένος γιατί πήρα την απόφαση στο τέλος της σεζόν να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μου έχουν μείνει πολλά, είναι μεγάλη η φόρτιση".
 

Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, αλλά σίγουρα δώσαμε ότι μπορούσαμε, έχουμε αποφασίσει όλα τα παιδιά στα ματς που απομένουν να σεβαστούμε πάνω απ' όλα τους εαυτούς μας και την ομάδα στην οποία παίζουμε. Να κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα και όπου βγει. Σε κάθε παιχνίδι είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε τα δίνουμε όλα.
 

Σήμερα κάναμε μία τεράστια προσπάθεια και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν δεν έχει σημασία η εμφάνισή σου αλλά πόσους πόντους παίρνεις. Είναι οριακά παιχνίδια και το μόνο που θυμάται ο κόσμος είναι οι πόντοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε κοντά στον στόχο των πλέι-οφ και να το παλέψουμε".

Πηγή: contra.gr

Στο άμεσο μέλλον θα σας θυμίσω μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Τάσο Πάντο και την ευκαίριά του στο σκοράρισμα. Μείνετε συντονισμένοι! :-P
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου