Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Το τέλειο παιχνίδι του Τσάβι

ΤσάβιΟ Τσάβι έκανε το τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σαν Ζερμέν έχοντας 100% επιτυχία στις μεταβιβάσεις! Δείτε το γράφημα με τις πάσες του (pic)

 




Η Μπαρτσελόνα αν και τα χρειάστηκε πήρε τελικά την πρόκριση στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ισοπαλία με 1-1 στην Ισπανία επί της Παρί Σαν Ζερμέν (η Μπάρτσα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0).

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στην είσοδο του Λιονέλ Μέσι στο 62ο λεπτό, καθώς εννέα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός δημιούργησε τη φάση του γκολ της ισοφάρισης.
 
Βέβαια το στατιστικό που ξεχώρισε από το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι η είσοδος του Αργεντινού σούπερ σταρ, αλλά το... τέλειο παιχνίδι του Τσάβι.
    
Ο έμπειρος άσος είναι 100% επιτυχία στις πάσες απέναντι στην Παρί, δηλαδή 92 στις 92 επιτυχημένες πάσες! Στο γράφημα πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλες τις πάσες του αρχηγού της Μπαρτσελόνα.
     
Αξίζει να σημειώσουμε πως το 57,6% των μεταβιβάσεών του έγιναν προς την επίθεση ενώ ο μέσος όρος απόστασης για τις πάσες του Τσάβι ήταν 18 μέτρα. Βέβαια καμία από τις 92 πάσες του Ισπανού δεν δημιούργησε ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ .
  
 
 
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου