Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Παίζουμε Λεβαδειακό!


Πολύ καλή αγωνιστική και δεδομένου ότι έχουμε τρελή ρέντα τελευταία πάμε να δούμε τι έχουμε...






Το σημείο που πιστεύω πιο πολύ απ' όλα είναι ο άσος στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος. Ο Μήτρογλου θα μείνει στον πάγκο ενόψει του ματς κυπέλλου, το οποίο ο Ατρόμητος θέλει πολύ περισσότερο. Και οι δύο ομάδες ανήκουν στο άρμα του Ολυμπιακού, ο Λεβαδειακός καίγεται, ο Δώνης (που ακούγεται έντονα για ΠΑΟΚ) μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παράσχος... Άσος και 2,60 (τουλάχιστον)!

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Λίγο η αδιαφορία του ΠΑΟΚ, λίγο κάτι τραυματισμοί του Μαλεζά που τη μια τραυματίζεται και την άλλη γίνεται καλά, λίγο το ένστικτό μου, άσος και περίπου 3 απόδοση.

Το 1,50 στο Πανιώνιος-Δράμα είναι πολύ καλή απόδοση. Ο Κατσαβάκης έκανε αρκετές εκπλήξεις και η Δράμα υπερπροσπάθεια, αλλά το 1,50 στον άσο είναι μια χαρά. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το ματς με τα άλλα μου θα παίξετε για να σας ανεβάσει την απόδοση...

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πολύ πιθανό διπλό γιατί το θέλει ο Μαρινάκης...

Ξάνθη-Γιάννενα: Το πιο δύσκολο ματς της αγωνιστικής. Η Ξάνθη έχει 5 συνεχόμενες ήττες (μπορεί και 6, δε θυμάμαι), τα Γιάννενα καίγονται, ο Άγγελος είναι Άγγελος και το παλεύει μια χαρά, αλλά το ρόστερ των Ιωαννίνων δεν είναι για Α' Εθνική... Εγώ πήγα με το διπλό (στη betfair 5,60).

Τα τέσσερα ματς με τις μεγάλες αποδόσεις (πλην του Πανιωνίου δηλαδή) μπορείτε να τα κάνετε και ένα ωραίο συστηματάκι 2-3-4...
   
Καλή τύχη!!!!
  

2 σχόλια:

  1. μητσο πολυ καλες προβλεψεις. εχω αρχισει να σε πιστευω. και με λεβαδειακο και παοκ στο τελος δεν βγηκαν

    pawel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι Pawel έχουμε ρέντα τελευταία!
    Και μόνο τα Γιάννενα που ήρθαν ήταν καλή αγωνιστική, αλλά αν κέρδιζε και ο Λεβαδειακός θα ήταν ιδανικά...

    Ο Pawel γράφει στο muhabet.gr :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή