Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Το καθαρό μας το πρωτάθλημα...

Τον άσσο του Άρη με την Κέρκυρα τον βρίσκουμε στο 3.70, γιατί η Κέρκυρα είναι λίγο καλύτερη από τη Μπαρτσελόνα και η φανταστική κίτρινη αρμάδα του Νίκου Καραγεωργίου είναι το μεγάλο φαβορί στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Απόλυτα λογικά όλα για τη Βορειότερη Αφρικανική χώρα...


Εμείς θα πάμε φυσικά με τους φιλοξενούμενους και στα δύο παιχνίδια, με αποδόσεις κοντά στο 2,20. Παίξτε τα από σήμερα γιατί όσο περνάει η ώρα θα πέφτουν. Αν τα παίξουμε μονά και θεωρήσουμε ότι τουλάχιστον το ένα από τα δύο θα έρθει, τότε θα πάρουμε σίγουρα τα λεφτά μας πίσω και περιμένουμε χωρίς ρίσκο μήπως έρθουν και τα δύο και κάνουμε καλή μπάζα. Αν τα παίξουμε παρολί, η απόδοση είναι πάνω από 4,5. Καθόλου άσχημα... Ο μόνος κίνδυνος είναι να χάνει ο Εργοτέλης και συνεπώς η Κέρκυρα να μη θέλει απαραίτητα νίκη.

Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι λιγότερο ή περισσότερο αδιάφορα. Μαθηματικές ελπίδες έχει κι ο Παναιτωλικός αν νικήσει στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό, αλλά το τριφύλλι προς τιμήν του δε μας έχει συνηθίσει να στήνεται. Ακόμα και να έρθει υποθετικά το διπλό, το Αγρίνιο πάλι δεν έχει πρακτικά πολλές ελπίδες να μείνει στα μεγάλα σαλόνια. Άρα δεν το ακουμπάμε το ματς, δεν υπάρχει λόγος.

Ο δηλωμένος ΠΑΟΚτσής Παράσχος θέλει ΣΙΓΟΥΡΑ να κερδίσει την ομάδα από την οποία έφυγε νύχτα και με άκομψο τρόπο... Πολύ καλό Χ!

Σε πολύ υψηλή απόδοση βρίσκουμε και το διπλό του Άγγελου μέσα στον ΟΦΗ του Αναστόπουλου. Περίπου 4 φορές το κεφάλαιό μας!
 
Ο Βαλβέρδε στο τελευταίο παιχνίδι του στο πρωτάθλημά μας μάλλον θα νικήσει τον Ατρόμητο. Το ματς μοιάζει με πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού κυπέλλου. Δεν αξίζει βέβαια να ποντάρουμε σοβαρό ποσό.

Μια από τα ίδια και για το Τρίπολη-Πανιώνιος. Από όλες τις απόψεις το 1.90 που δίνει η betfair στον άσσο είναι πολύ καλό, αλλά δε θα ποντάρουμε και το σπίτι μας.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου