Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αφού δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας, παίζουμε κι εμείς Κέρκυρα και πληρωνόμαστε!

Το περιμέναμε πώς και πώς, το βρίσκουμε σε απόδοση μόλις 1,40, άντε 1,50 στη betfair, αλλά κι έτσι δε θα τους το χαρίσουμε. Μπορούμε μάλιστα να το έχουμε σε όποιο δελτίο κι αν παίζουμε για να μας ανεβάζει 40-50% την απόδοση...

Δείτε τι άλλο έχουμε:










Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τα Γιάννενα, προέρχεται και από την παρωδία με την Κέρκυρα κι έτσι μάλλον θα το πάρει το διπλό. Αν τυχόν ο Άγγελος κερδίσει και τον Ολυμπιακό  (προέρχεται από διπλό στην Τούμπα και νική επί της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες) με τον Κώτσιο σέντερ μπακ και τον Τάσο Πάντο δεξί εξτρέμ, ξευτιλίζει όλους τους Έλληνες προέδρους.

Ο ΠΑΟΚ χαίρω πολύ, άσσο. Το 1,40 στο ότι δε θα σκοράρει η Δόξα, που ακούγεται πολύ, δε μ'αρέσει. Καλύτερα άσσο από ημίχρονο κι 1,71.

Στο Αγρίνιο βλέπω άσσο. Ο Παναιτωλικός έπεσε μεν, είναι όμως ομάδα κανονική. Πληρώνει στην ώρα της, έχει πρόεδρο, έχει κόσμο κι έτσι μάλλον δε θα είναι και τόσο αδιάφορος. Έχω περιέργεια να δω και την αντιμετώπιση που θα έχει ο Άρης από τον διαιτητή.

Ο Εργοτέλης έχει χάσει πολλές ευκαιρίες για να σωθεί νωρίτερα. Αυτή τη φορά ελπίζουμε ο Νίκος Καραγεωργίου να κάνει το καθήκον του και να νικήσει τον ενδιαφερόμενο Λεβαδειακό που ψάχνει έναν βαθμό για να είναι σίγουρος. Νίκη με ένα γκολ ακριβώς για τους Κρητικούς.

Την ΑΕΚ δε μπορώ να την πιάσω ποτέ, σήμερα έβαλα κάτι ψιλά στη νίκη της επί του Ατρομήτου.

Το Πανιώνιος-Ξάνθη μάλλον θα είναι ωραίο και ανοιχτό ματς. Πολύ πιθανό over, ίσως και over 3,5. Αρχικά σκόπευα να το παίξω Χ, μετά ξαναείδα τη βαθμολογία και το έπαιξα διπλό. Το 1 ημίχρονο - 2 τελικό δίνει 50...

Στην Τρίπολη θα συμβεί κάτι σπάνιο. Ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί σε επίσημο ματς κι όχι σε φιλικό προς τιμήν του. Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη! Ελλειπής ο Παναθηναϊκός, δύσκολο παιχνίδι, πάω με το Χ. Αν έπρεπε να διαλέξω νικητή, θα έδινα προβάδισμα στον Αστέρα.

Καλή τύχη!!!

1 σχόλιο:

  1. Ίσα βάρκα ίσα πανιά ήρθαμε σήμερα.
    4 πιάσαμε, 4 χάσαμε, το ταμείο έμεινε στα ίδια (3 ευρώ πάνω για την ακρίβεια).
    Στην τελευταία αγωνιστική και στα play-off θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή