Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Θα το πάρει το διπλό ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι...

Ο Παναθηναϊκός, παρά τα χάλια του τελευταία, πήρε με τη φανέλα και με τη διαιτησία το πιο κρίσιμο ματς των playoff με τον ΠΑΟΚ και πάει στο Περιστέρι να παίξει με τον Δώνη που έχει στόχο να μη βγει τελευταίος και ξεκινήσει την προετοιμασία αρχές Ιούνη (αν μείνει στην ομάδα).
 
 
 
  

Παρά το ότι ο Ατρόμητος δε σταματάει να μας εκπλήσσει θετικά, μάλλον δε θα μπορέσει να κόψει την έξοδο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions' League. Αν το τριφύλλι πάρει αύριο το διπλό τότε είναι με το 1,5 πόδι στα προκριματικά, καθώς εκτιμώ ότι η ΑΕΚ δε θα μπορέσει να προβάλει αντίσταση στο τελευταίο ματς. Αν πάλι δε νικήσει, το μικρό τουρνουά θα ξαναπάρει φωτιά, αλλά δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση και την κλώτσησε. Με πολλές απουσίες βασικών ο Ατρόμητος (Τάτος, Σκόνδρας, Πίτου Γκαρσία, μάλλον Καραγκούνης και άλλοι). Στη betfair το διπλό είναι αυτήν την ώρα στο 2,30. Όσοι το προλάβετε τόσο ψηλά, βαράτε!

Στο άλλο ματς τα προγνωστικά δεν είναι εύκολα, αλλά δίνω προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ φέτος έχει ήδη 4/4 χωρίς καν να δεχτεί γκολ (!) και είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα στον αγώνα του Περιστερίου που διεξάγεται νωρίτερα και θα επηρεάσει σίγουρα τις τακτικές των δύο δικεφάλων. Με προβλήματα απουσιών και οι δύο ομάδες, αναντικατάστατο το κενό του Γκαρσία αν τελικά δεν αγωνιστεί.

Είναι πάντως με διαφορετικά τα χειρότερα play-off που έχουμε δει. Αν εξαιρέσεις τον Ατρόμητο που δεν είναι κομπάρσος όπως κάτι άλλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια, οι 3 "μεγάλοι" δε βλέπονται και το χειρότερο είναι ότι δεν ονειρεύονται κιόλας. Χρέη, γκρίνια, αβεβαιότητα, πωλήσεις παικτών... Νομίζω πως αν ο ΠΑΟΚ του Σάντος με Βιερίνια, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς κτλ έπαιζε με αυτόν τον ΠΑΟΚ του Μπόλονι, θα τον κέρδιζε με σβηστές μηχανές.

Άντε καλή τηλεθέαση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου