Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πλήγμα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Aποσύρθηκε ο Κοστάντσο από την ενεργό δράση!

Μόλις στα 31 του ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοστάντσο, κρέμασε τα... γάντια του! Οι αιτίες για το άδοξο φινάλε του Αργεντινού ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα, παραμένουν άγνωστες...

Ο Φράνκο Κοστάντσο είναι μόλις 31 ετών και ως είθισται οι τερματοφύλακες επιμηκύνουν τις καριέρες τους σχεδόν μέχρι τα δεύτερα... άντα. Ωστόσο, η είδηση "βγήκε" στην έγκυρη αργεντίνικη "Ole"...

«Ο Κοστάντσο σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών!»



  
Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται εάν αυτό συνέβη για κάποιο προσωπικό λόγο. Όσον αφορά τα αγωνιστικά πάντως ακόμα δεν είχε βρει ομάδα από το τέλος του 2011 όταν και αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό, όπου εκεί ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μία σημαντική πορεία με τρία πρωταθλήματα Κλαουσούρα (Ρίβερ Πλέιτ), και ισάριθμα πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελβετίας (Βασιλεία), ενώ είχε και δύο συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής.

Στην Ελλάδα πάντως δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι γκάφες του και ειδικά το ότι δεν έκανε εξόδους και τα... έτρωγε και όρθιος, γιγάντωσαν τη αρνητική δημοσιότητα του στην Ελλάδα με αποκορύφωμα σχετική διαφήμιση, όπου τον "κράζει" ο προπονητής του και εκείνος υποστηρίζει ότι έφταιγε ο ήλιος.

Ότι και να συμβαίνει στον Ολυμπιακό δεν τα πήγε καλά και αυτή είναι η τελευταία εικόνα που θα μείνει από την καριέρα του. Με τη φανέλα των ερυθρόλευκων, ο Φράνκο Κοστάνσο αγωνίστηκε 6 φορές στο πρωτάθλημα και 3 στο Champions League. Δέχθηκε σε όλα τα παιχνίδια γκολ, εκτός του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ
Ρίβερ Πλέιτ 2000-'05
Αλαβές 2005-'06
Βασιλεία 2006-'11
Ολυμπιακός 2011
 
Πηγή: www.pinnokio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου