Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

ΓΚΕΚΑΣ: "ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

Ο Φάνης Γκέκας είναι τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα και από την περασμένη Τρίτη (31/7) παίρνει μέρος στις προπονήσεις του ΑΟΚ, για να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και μέχρι να βρει νέα ομάδα.          
   
          
          
            
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κέρκυρας για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τον σύλλογο και προέτρεψε τους φιλάθλους του νησιού να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας.
"Η παρουσία μου στην προπόνηση του ΑΟ Κέρκυρα, έχει να κάνει με τη βούλησή μου να διατηρηθώ σε αγωνιστικό ρυθμό, μέχρις ότου οριστικοποιηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου. Επ' ευκαιρία, μάλιστα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο δημόσιο "ευχαριστώ" στους ανθρώπους του ΑΟ Κέρκυρα και τον προπονητή του, Άκη Μάντζιο, που ανταποκρίθηκαν αμέσως θετικά στο αίτημα μου", τόνισε αρχικά ο Φάνης Γκέκας και πρόσθεσε:
"Το δείγμα που έχω είναι μικρό για συμπεράσματα. Και, παράλληλα, είναι πολύ νωρίς, η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε φάση προετοιμασίας. Αυτό που μπορώ να καταθέσω είναι ότι διέκρινα μεγάλο ενθουσιασμό, πίστη και διάθεση για δουλειά και επιτυχία, ενώ χάρηκα ιδιαίτερα που, στην προετοιμασία, είδα να μετέχουν και αρκετά παιδιά απ' το νησί".
Κλείνοντας, ο διεθνής επιθετικός έστειλε μήνυμα στους φίλους του νησιού λέγοντας πως: "Ο φετινός ΑΟ Κέρκυρα είναι μια νεανική ομάδα, που όλοι οι Κερκυραίοι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν. Όπως έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούν και ξέρουν. Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά, τους ανθρώπους και τους φίλους του ΑΟ Κέρκυρα, κάθε επιτυχία".
Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρας 
              
Πηγή: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου