Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

"Αζέρος" ο Μάντζιος

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν θα βγάζει το ψωμί του για τον επόμενο χρόνο ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος υπέγραψε στην FC Μπακού.




 
Παίκτης της FC Μπακού είναι και τυπικά από την Τετάρτη ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο 29χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο από τον ΟΦΗ και προ ημερών βρέθηκε μια ανάσα από την ΑΕΚ, θα αγωνιστεί στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν για τη σεζόν 2012-13 έναντι 250.000 ευρώ (συν μπόνους που μπορούν να του αποφέρουν επιπλέον 150.000 ευρώ).
Ο Μάντζιος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος τον γνωρίζει φυσικά από το ελληνικό πρωτάθλημα και εκτιμά ότι η "γεμάτη" σεζόν του στον ΟΦΗ τον επανέφερε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Συμπαίκτες του διεθνούς Έλληνα σέντερ φορ στην Μπακού θα είναι οι -γνώριμοι από τη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα- Τσεσνάουσκις, Βερπακόφσκις, Κόκε και Μπεσέρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν είναι το τέταρτο (πέραν του ελληνικού) από το οποίο θα πάρει γεύση ο Μάντζιος - έχουν προηγηθεί τα πρωταθλήματα της Γερμανίας (με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης), της Κύπρου (Ανόρθωση) και της Πορτογαλίας (Μαρίτιμο).

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου