Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Στην Πλατεία ο Τάτος, στον ΟΦΗ ο Μενδρινός

Στην Πλατεία ο Τάτος, στον ΟΦΗ ο ΜενδρινόςΤρελή «καραμπόλα» είναι πιθανό να υπάρξει ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και ΟΦΗ, όπως αποκαλύπτει η SportDay, με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Τάτο και Κώστα Μενδρινό.
    
   
  

Πολύ κοντά στον Πανιώνιο βρίσκεται ο Ανδρέας Τάτος, όπως αποκαλύπτει σήμερα (20/12) η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.
 
Μάλιστα, αν ο διεθνής χαφ ενταχθεί στο ρόστερ των Νεοσμυρνιωτών, τότε - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας - είναι πιθανό ο Κώστας Μενδρινός να γίνει παίκτης του ΟΦΗ!
 
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...
 
Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ενδιαφέρον για τον Τάτο έχουν εκδηλώσει αρκετές συλλόγων που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκας. Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Πλατανιάς είναι κάποια από τα ονόματα των ομάδων που ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, όμως ο παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα καταλήξει στον Πανιώνιο!
 
Η SportDay αναφέρει ότι ο 23χρονος παίκτης θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους «κυανέρυθρους» και αν τελικά συμβεί αυτό, ο Μενδρινός θα αποχωρήσει από την ομάδα.
 
Ο 27χρονος παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον οποίο θα αποχωρήσει από την Πλατεία είναι οικονομικοί και το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρας του.
 
Φαίνεται ότι οι Κρητικοί του εγγυήθηκαν ότι θα πάρει τα χρήματά του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».
  
Πηγή: sport-fm.gr

superligda: Ο Τάτος είναι παιχταράς (για τα ελληνικά δεδομένα) κι όπου κι αν πάει θα παίξει μπάλα! Όλοι λένε ότι ο Ατρόμητος φέτος είναι πεσμένος και δε σκοράρει λόγω της έλλειψης του Μήτρογλου. Εγώ λέω λόγω Μήτρογλου και λόγω Τάτου, σχεδόν εξίσου. Εντάξει, είπα σχεδόν! Αλλά αν είσαι επιθετικός, χαίρεσαι να παίζει από πίσω σου ο Τάτος.
Όσον αφορά το χουί των προπονητών του Ολυμπιακού να τρώνε τους Έλληνες, φανταστείτε μια εντεκάδα με: Σηφάκη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Φετφατζίδη, Τάτο, Βλαχοδήμο, Μήτρογλου κτλ κτλ. Κοινό όλων των παραπάνω είναι ότι τους έφαγε ή τους τρώει ο Ολυμπιακός για να παίζουν οι Μοντέστοι και οι Ορμπάιθ (πλην του Μήτρογλου που τη γλύτωσε λόγω της ξεροκεφαλιάς του και του απύθμενου θράσσους του). Και φανταστείτε να έπαιρναν όλοι αυτοί εμπειρίες και αυτοπεποίθηση από μικροί τι θα έκαναν...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου