Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αποχαιρετισμός με δάκρυα

Η απόφαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για παραίτηση από τον πάγκο του Πανιωνίου είναι οριστική και ούτε η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών των "κυανέρυθρων" ήταν αρκετή για να τον μεταπείσει.  
      
   
   
 
Η επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, με τον Ελευθερόπουλο και τους ποδοσφαιριστές να περνούν ένα δύσκολο βράδυ στην Κέρκυρα, στην οποία παρέμειναν όπως ήταν προγραμματισμένο, καθώς δεν υπήρχε βραδινή πτήση το Σάββατο.
   
Οι στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, τόσο για τον προπονητή του Πανιωνίου όσο και για τους ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος σκεφτόταν τα όσα έζησε στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα και μετρούσε τα υπέρ και τα κατά της απόφασης του, με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου.
  
Τελικά, αποφάσισε να τηρήσει τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε. Ο αποχαιρετισμός με τους ποδοσφαιριστές έγινε στο αεροδρόμιο. Ο Ελευθερόπουλος ήξερε πως η άφιξη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αποτελούσε και την τελευταία ευκαιρία για να πει αντίο και ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που πορεύτηκαν πλάι του, στην πρώτη του εμπειρία σε πάγκους.
   
Το κλίμα σε αυτές τις στιγμές ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τους ποδοσφαιριστές και τον Ελευθερόπουλο να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.
  
Ν .Γ.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου