Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η βοήθεια του Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα συνέδραμε οικονομικά έναν άτυχο νεαρό αθλητή, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε.
Αρκετοί αθλητές με οικονομική επιφάνεια βοηθούν συνανθρώπους τους οι οποίοι του έχουν ανάγκη και συνήθως, κρατούν τις ενέργειες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
  
Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένα σχετικό παράδειγμα, αφού προέβη σε μία σημαντική κίνηση και απέφυγε να τη δημοσιοποιήσει. Την αποκάλυψε όμως ο ευεργετημένος, ο νεαρός Γιάννης.


Ο άτυχος νέος ήταν αθλητής και παράλληλα εργαζόταν σε μπαρ, προκειμένου να συντηρηθεί ο ίδιος και η οικογένεια του. Τον περασμένο Οκτώβριο παρασύρθηκε από τρένο στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως. Από τότε, έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και τον Νοέμβριο έγινε συναυλία στο Γκάζι, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν χρήματα για να του τοποθετηθούν τεχνητά μέλη.
    
Ο Λουκάς Βύντρα ενημερώθηκε για το συμβάν και ενδιαφέρθηκε να συνδράμει τον νεαρό, αναλαμβάνοντας να καλύψει με δικά του έξοδα, την επέμβαση για την προσθήκη ενός τεχνητού μέλους.
 
Ο Γιάννης ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λουκά για να τον ευχαριστήσει και οι δυο τους τα είπαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο διεθνής άσος βρέθηκε την Ελλάδα για το φιλικό της Εθνικής.
  
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου