Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στον Λεβαδειακό ο Λεμονής! Τι πίνει ο Κομπότης;;;

Σε γνώριμα, γι' αυτόν, λημέρια, επέστρεψε ο Τάκης Λεμονής ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού.
Ο Αθηναίος τεχνικός είχε θητεύσει στον πάγκο των Βοιωτών και τη σεζόν 2005-06 όταν η ομάδα υποβιβάστηκε μετά από ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.


Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός: “Σήμερα το πρωί (σσ: Σάββατο) στα γραφεία της ομάδος συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού κ. Κομπότης με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και τον προπονητή κ. Λεμονή.
 
Στη συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ Λεβαδειακός με τον κ. Λεμονή.
  
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λεμονής συνοδευόμενος από τον κ. Φαράντο, επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδος.Η χρονική διάρκεια καθώς και λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή”.

Πηγή: matrix24.gr

 
Superligda: Ο Κομπότης είναι καλά; Το έχει παίξει στο στοίχημα ότι θα πέσουν του χρόνου; Τι κάνει;;; Τις προάλλες τα είχαμε γράψει για τον Βέλιτς (εδώ) κι εκεί που νομίσαμε πως κατάλαβε το λάθος του κι έβαλε μυαλό, πήγε πήρε τον Λεμονή που έχει ανύπαρκτο προπονητικό έργο. Για την ακρίβεια όχι ανύπαρκτο. Έχει φουντάρει κάποιες ομάδες! Για να δούμε αν θα κάνει παρέλαση στη Λιβαδειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου