Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΟΚ δε βλέπεται, αλλά μεθαύριο θα κερδίσει...

Ανύπαρκτος όλη τη χρονιά! Ολόκληρη σεζόν ένα καλό ημίχρονο με τον Άρη (4 γκολ σε 30 λεπτά, άλλοι απαράδεκτοι αυτοί...). Ούτε 5' μπάλα δεν έχει παίξει στα υπόλοιπα ματς αθροιστικά! Δε βλέπεται η ομάδα, ταλαιπωρία σχέτη!






Λες και δεν κάνουν προπονήσεις. Λες και βρίσκονται την Κυριακή παλαίμαχοι και παίζουν ό,τι θέλει ο καθένας. Ομάδα αδούλευτη, φάνηκε κι από τα στημένα του Ατρομήτου προχθές.

Καλύτερη ομάδα από τις 4 είναι η Τρίπολη (καλά, όχι όπως την παρουσιάζουν και μερικοί!), αλλά μάλλον πρώτος στα play-off θα βγει ο ΠΑΟΚ. Ήδη ήταν το φαβορί λόγω φανέλας, λόγω Σαββίδη (δηλαδή διαιτησίας), λόγω του βαθμολογικού πλεονεκτήματος με το οποίο ξεκίνησε τα play-off, μετά και την ήττα του Αστέρα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην παίξει στα προκριματικά του Champions' League. Όχι ότι έχει πάνω από 10% να περάσει στους ομίλους, αλλά όλοι θέλουν να βγει στα προκριματικά για πάρα πολλούς λόγους.

Τα Γιάννενα είναι η μόνη ομάδα από τις άλλες 3 που ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει μέσα στη χρονιά (τους κέρδισε μάλιστα 2 φορές). Η Τρίπολη κι ο Ατρόμητος από πέρισυ σπάνε πλάκα με τον ΠΑΟΚ, τον έχουν πελάτη!
 
Στο γήπεδο θα είμαστε συγγενείς και φίλοι, αλλά ο ΠΑΟΚ θα το πάρει γιατί έτσι "πρέπει".

Το άλλο ματς ξέρω κι εγώ; Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου