Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Σηφάκης: "Στον Ατρόμητο για το Μουντιάλ"

Ο Μιχάλης Σηφάκης κάνει τις προγραμματικές δηλώσεις του για τη θητεία του στον Ατρόμητο στο Contra.gr. Ο Κρητικός πορτιέρο αναλύει την απόφαση του ποδοσφαιρικού επαναπατρισμού του και δεν κρύβει ότι οραματίζεται να παίξει με την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.       
  
      
- Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι σε επαφή με τον Ατρόμητο. Τώρα όμως έφτασες μέχρι το τέλος της διαδρομής....
"Eίχαμε μιλήσει και τον Δεκέμβριο,πράγματι, αλλά τότε τα πράγματα ήταν δύσκολα. Οχι ότι τώρα δεν ήταν βέβαια. Αν με ρωτούσες πριν από μερικές ημέρες αν θα γυρίσω στην Ελλάδα, δεν θα σκεφτόμουν καν να απαντήσω".
  
- Πως πείστηκες τελικά;
"Πείστηκα στα δύο ραντεβού που είχα με τον κύριο Αγγελόπουλο. Για την ακρίβεια 1,5 αφού το δεύτερο ήταν τηλεφωνικό. Είχα δύο προτάσεις από Γερμανία, μία από ομάδα της Μπουντεσλίγκα για αναπληρωματικός και μία από σύλλογο της Β' Γερμανίας. Εν τέλει προτίμησα τον Ατρόμητο".
    
- Ποιο ήταν το κίνητρό σου για να επαναπατριστείς;
"Τα τελευταία δύο χρόνια πέρασα δύσκολα. Είχα τον τραυματισμό μου, πέρυσι βρήκα ομάδα τον Νοέμβριο. Βάζω σε προτεραιότητα το ποδόσφαιρο πλέον, θέλω να παίζω. Ο Ατρόμητος είναι μία από το πιο υγιείς ομάδες του πρωταθλήματος, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ".
   
- Στο μυαλό σου υπάρχει και η Εθνική. Ετσι δεν είναι;
"Σαφώς και έχω την Εθνική και το Μουντιάλ στο μυαλό μου. Ηθελα να είμαι κοντά στην ομάδα και να δώσω ακόμη μία επιλογή στον κυριο Σάντος για τη θέση του τερματοφύλακα. Το θέλω το Μουντιάλ δεν το κρύβω". 
    
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου