Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συμπαθέστατος και ο Παναιτωλικός και ο μεγαλομέτοχός του, αλλά...

...με το να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να περάσει περπατώντας από το Αγρίνιο, όπως κάνουν οι πιο πολλές ομάδες, και με το να μην έχει δανεικούς και γενικώς νταλαβέρια με τον Πειραιά, βάζει την ομάδα του σε περιπέτειες. Είναι σίγουρο ότι θα τον κυνηγήσουν να τον σκίσουν προς παραδειγματισμό των υπολοίπων.



Για όσους δε γνωρίζουν, ο κύριος Φώτης Κωστούλας είναι από τους ρομαντικούς του ποδοσφάιρου, στο στυλ του συγχωρεμένου του Παπουτσάκη. Δεν είναι λαμόγιο, προσπαθεί να κερδίσει στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, δε διώχνει προπονητές για ψύλλου πήδημα, φέρνει καλούς παίκτες στο Αγρίνιο και με μέτρο, δεν ξεφορτώνει καραβιές κάθε μεταγραφική περίοδο, δεν τα έχει και πολύ καλά με τους μανατζαρέους κατά κανόνα, δε βγάζει ανακοινώσεις στο ημίχρονο, δεν τουιτάρει ανορθόγραφα τα μεσάνυκτα όπως μεγαλομέτοχος ελληνικής ΠΑΕ που είναι και καναλάρχης και πάνω απ'όλα είναι κύριος στις πληρωμές του. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και ο Απόλλων Σμύρνης (έχει φραγκάτο μεγαλομέτοχο και ο Απόλλωνας) είναι ίσως οι μόνες ομάδες που πληρώνουν κανονικά. Άντε και ο Πανόπουλος. Άντε να ξεχνάω και κανέναν ακόμα...

Δεν ορκίζομαι ότι ο Κωστούλας είναι άγιος, αλλά τουλάχιστον δε βρωμάει σκατά, όπως άλλοι...

Η αξιόμαχη ομάδα του Μάκη Χάβου είχε κερδίσει εύκολα τη δεύτερη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ (κατά τ'άλλα ο ΠΑΟΚ έχει 4/5) και σήμερα έκοψε βαθμούς και από τον μόνιμο πρωταθλητή που είχε 4/4 εως τώρα.

Να θυμήσουμε επίσης ότι ο Παναιτωλικός και πρόπερσι είχε ξεκινήσει πολύ καλά, αλλά τόλμησε να πάρει Χ από τον Ολυμπιακό (νομίζω μάλιστα στο Καραϊσκάκη) και μετά πήρε την κατηφόρα. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα τη γλυτώσει γιατί παικτικώς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πέσει...

(Σημείωση: Φίλος μας διόρθωσε και έχει απόλυτο δίκιο. Ο Παναιτωλικός τελικά δεν είχε πάρει Χ στο Καραϊσκάκη, αλλά τον έσφαξαν ώστε να μην τα καταφέρει. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του Σάββα Θεοδωρίδη στους ερυθρόλευκους και έγιναν εγκλήματα ώστε να χάσει ο Παναιτωλικός. Από τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους Αγρινιώτες, γιατί ο Πρόεδρός τους θεωρεί (και πολύ σωστά πράττει) ότι δεν έχει τον παραμικρό λόγο να σκύβει το κεφάλι σε κανέναν Ολυμπιακό, κανέναν Παναθηναϊκό και κανέναν ΠΑΟΚ... )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου