Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Τρελή κομπίνα σε ματς της Γ' Γερμανίας (VIDEO)

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά γκολ που έχουν επιτευχθεί επειδή η φάση έχει δουλευτεί στην προπόνηση. 
     
Δείτε τι έκαναν οι παίκτες της Red Bull Λίπζιγκ και σκόραραν επτά δευτερόλεπτα μετά την σέντρα.
   
   
    
 Όταν γίνεται η σέντρα σε έναν αγώνα όλοι μας έχουμε συνηθίσει τους παίκτες να γυρίζουν πίσω την μπάλα, έτσι ώστε να “χτιστεί” μια επίθεση. Όχι όμως αυτοί της Red Bull Λίπζιγκ κόντρα στην Στουτγκάρδη ΙΙ.  Αντί για τις πρώτες αναγνωριστικές πάσες, επτά παίκτες έφυγαν προς την αντίπαλη άμυνα (λες και έκαναν εκκίνηση σε αγώνα ταχύτητας), ένας από τους δυο που βρέθηκαν πίσω έκανε την βαθιά σέντρα και χρειάστηκε μόλις μια κεφαλιά και μία έξυπνη πάσα για να μπει ένα εύκολο σκορ και να ανοίξει το σκορ στα 7'' της αναμέτρησης.
   
     
Πηγή: gkourou.com
Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά γκολ που έχουν επιτευχθεί επειδή η φάση έχει...

δουλευτεί στην προπόνηση. Δείτε τι έκαναν οι παίκτες της Red Bull Λίπζιγκ και σκόραραν επτά δευτερόλεπτα μετά την σέντρα
Όταν γίνεται η σέντρα σε έναν αγώνα όλοι μας έχουμε συνηθίσει τους παίκτες να γυρίζουν πίσω την μπάλα, έτσι ώστε να “χτιστεί” μια επίθεση. Όχι όμως αυτοί της Red Bull Λίπζιγκ κόντρα στην Στουτγκάρδη ΙΙ.
Αντί για τις... πρώτες αναγνωριστικές πάσες, επτά παίκτες έφυγαν προς την αντίπαλη άμυνα (λες και έκαναν εκκίνηση σε αγώνα ταχύτητας), ένας από τους δυο που βρέθηκαν πίσω έκανε την βαθιά σέντρα και χρειάστηκε μόλις μια κεφαλιά και μία έξυπνη πάσα για να μπει ένα εύκολο σκορ και να ανοίξει το σκορ στα 7'' της αναμέτρησης.
- See more at: http://www.gkourou.com/2013/09/video_5464.html#sthash.uhBZxLqm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου