Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μεταφερόμαστε στο facebook!







Το superligda.blogspot.gr μεταφέρεται στο facebook (εδώ)!

Τρεις οι κυριότεροι λόγοι που από blog έγινε fb group. Πολύ σημαντικός παράγοντας ήταν ο αρκετός χρόνος που χρειαζόταν για να ετοιμάσω τις δημοσιεύσεις. Τώρα, πολύ πιο εύκολα θα ποστάρουμε ότι είδαμε σε άλλα sites/blogs και μας άρεσε και φυσικά θα γράφουμε και την άποψή μας! Κατά δεύτερο λόγο, είναι πολύ πιο εύκολο και για τους αναγνώστες να δουν μια ανάρτηση στο fb, παρά να μπουν στο blog. Οι πιο πολλοί βαριόταν ή ξεχνούσαν (σας το κρατάω ρεμάλια!). Τέλος, ένας πολύ σημαντικός λόγος ήταν ότι δε μ'άρεζε να γράφω μόνο εγώ, λες και είμαι αυθεντία, κι εσείς απλά να διαβάζετε. Εδώ θα μπορούμε όλοι να κάνουμε αναρτήσεις και κυρίως να σχολιάζουμε για να κάνουμε και χαβαλέ!
 

Το groupάκι θα κινηθεί στο γνωστό ύφος. Πολύ ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και αρκετό ποδόσφαιρο γενικότερα. Μπόλικο παρασκήνιο, δυνατή δόση cultίλας, αρκετός χαβαλές, όποιο ωραίο ποδοσφαιρικό άρθρο πέσει στην αντίληψή μας, κριτική, τακτική όσο γίνεται (μην ξεχνάτε ότι όλοι κρύβουμε έναν προπονητή μέσα μας και δεν ξέρουν οι προπονητές, αλλά ξέρουμε ΕΜΕΙΣ), κανά προγνωστικό που ξέρω ότι γουστάρετε και φυσικά δε μπορεί να μην έχει τα αγαπημένα μας ρετρό άρθρα...

Μια-δύο αναρτήσεις τη μέρα και όχι κάθε μέρα είναι αρκετές. Δεν πρόκειται να γίνουμε spammer.
 
Κλείνοντας, να πω ότι η τελευταία ανάρτηση του http://superligda.blogspot.gr μόνο τυχαία δεν ήταν. Επέλεξα να κλείσω το blog με τον μεγαλύτερο Έλληνα παίχτη που πάτησε ποτέ στα γήπεδα. Τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή!

Άντε, θα τα λέμε εκεί αλάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου