Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Βάργκας: Προτιμούσα τη δουλειά του Χιμένεθ από του Κωστένογλου!!!

Ο Φαμπιάν Βάργκας μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα, δεν θέλησε να "χαϊδέψει αυτιά".
  
Πρώτη φορά όμως βλέπουμε παίχτη να λέει τόσο ανοιχτά ότι ο πρώην προπονητής του ήταν καλύτερος από τον νυν!



Ο Βάργκας λοιπόν τόνισε πως είναι ακατόρθωτο να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, δεν έκλεισε την πόρτα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ωστόσο ότι η κουβέντα αυτή δεν είναι της παρούσης και τέλος χαρακτήρισε την δουλειά του Χιμένεθ, καλύτερη από αυτή του Κωστένογλου.
 
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Real News":

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: "Είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο. Είναι πολλά τα προβλήματα και δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί μας μπορεί να ενοχληθούν από αυτή την κουβέντα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και δεν θέλω να υπόσχομαι ψέματα. Εννοείται, φυσικά, ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλος, ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να τα καταφέρουμε, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα".

Για το αν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι καλύτεροι από την ΑΕΚ: "Με τον Ολυμπιακό μπορούσαμε να κερδίσουμε, με τον Παναθηναϊκό χάσαμε, αν και στο τέλος είχαμε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Αν δεν είχαμε προβλήματα θα μιλούσαμε αλλιώς".
 
Για το αν θα συνέχιζε την καριέρα του σε μια από αυτές τις ομάδες: "Ξέρω ότι είναι οι βασικοί ανταγωνιστές μας και από σεβασμό στο συμβόλαιό μου δεν θα ήθελα να συζητήσω κάτι τέτοιο. Ασφαλώς είμαι επαγγελματίας και δεν κλείνω πόρτες, όμως τέτοια κουβέντα δεν είναι της στιγμής".
 
Για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ: "Ούτε γι' αυτό μπορώ να μιλήσω. Είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια απόφαση. Υπάρχει αβεβαιότητα στην ομάδα. Πως θα μπορούσα άραγε να σκεφτώ και να σχεδιάσω κάτι για το μέλλον. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της και να παίξουμε καλή μπάλα".
 
Για το αν ο νέος τεχνικός βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση: "Αν με ρωτάς προσωπικά, προτιμούσα τη δουλειά του Χιμένεθ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο κύριος Κωστένογλου δεν προσπαθεί σκληρά για να υποστηρίξει την ομάδα και όλους μας ξεχωριστά. Τον σέβομαι. Σαφώς και ακολουθώ αυτό που θα μας πει, αλλά αν σε κάποια φάση κρίνω ότι πρέπει να πάρω μια διαφορετική πρωτοβουλία λειτουργώντας πάντα για το συμφέρον της ομάδας θα το κάνω".
 
Για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει: "Ο Κουίνσι. Τον ξέρω από την Ισπανία. Πολύ γρήγορος. Αν δεν τον προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά".

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου