Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ολυμπιακός και Λεβαδειακός για να ρεφάρουμε!

Δεν πήγαμε και πολύ καλά χθες, καθώς μόνο ο Εργοτέλης μας έκανε το χατίρι. Όπως συνηθίζω τον έπαιξα ότι θα κερδίσει ακριβώς με ένα γκολ (ο Καραγεωργίου με ένα κερδίζει κι ένα χάνει συνήθως), αλλά στα άλλα δύο ματς πέσαμε έξω. Τον αγώνα του ΠΑΟΚ...



...σχετικά καλά τον διαβάσαμε και αν ερχόταν 1-0 θα πιάναμε και τον "Άσο" και το ακριβές σκορ, αλλά σημασία έχει ότι δεν ήρθε και πήγαμε κουβά. Την ΑΕΚ στο στοίχημα δε μπορώ να την πιάσω σχεδόν ποτέ εδώ και κανα δυο χρόνια κι έτσι θα προσπαθώ να παίζω αγώνες της πιο σπάνια ή να ποντάρω πιο μικρά ποσά. Αψυχολόγητη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο...

Το πολύ δυνατό σημείο της αγωνιστικής, αν και σπάνια δίνουμε τόσο μικρές αποδόσεις, είναι το διπλό του Ολυμπιακού στην "φιλική" Τρίπολη. Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους, δύσκολα ο Μποροβήλος να κάνει ζημιά στον Μαρινάκη. Ειδικά από τη στιγμή που ο Βαγγέλης κανόνισε νταηλίκι να ταξιδέψουν οπαδοί του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, την ώρα που η αστυνομία απαγορεύει τις μετακινήσεις των οπαδών των υπόλοιπων ομάδων, το διπλό δείχνει άχαστο!

Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους θα παίξουμε και Λεβαδειακό. Αν ο Κομπότης θέλει να σωθεί πρέπει να περάσει στη βαθμολογία τη Δράμα και κάποιον ακόμα. Τα ματς Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και η παγκόσμια πρωτοτυπία να μπει η ομάδα στο πρωτάθλημα Νοέμβριο (2 μήνες μετά από τους άλλους) δεν είναι σύμμαχός της.

Το Ξάνθη-Ατρόμητος είναι πιθανό Χ. Αν έμενα Ξάνθη θα πλήρωνα εισιτήριο για να δω δύο κανονικές ομάδες με κανονικούς προέδρους, κανονικούς προπονητές και συγκεκριμένο πλάνο. Η Ξάνθη, που έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν έπαιρνε βαθμούς, έκανε δύο συνεχόμενες νίκες με Κέρκυρα στα Πηγάδια και μέσα στα Γιάννενα. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό προπονητή και πολύ καλό υλικό. Μπορεί να τον δούμε και στα play-off. Το Χ ίσως δε "χαλάσει" κανέναν.
  
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ και Πανιώνιος-Άρης...no bet. Καλύτερα να παίξουμε κανένα ΚΙΝΟ...
Το μόνο που βλέπω είναι ότι ο Πανιώνιος δε σκοράρει τελευταίες αγωνιστικές, πόσο μάλλον τώρα που έφυγε κι ο βαψομαλλιάς.

Εύχομαι να είμαστε πιο τυχεροί σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου