Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πώς έγιναν τα 35 ευρώ 105 σε 15 μέρες; (Photo)

Μετά από μια αρκετά μεγάλη αποχή από το στοίχημα λόγω υποχρεώσεων αλλά και λόγω του ότι η betfair σταμάτησε την προσφορά στοιχημάτων στην Ελλάδα (στον ΟΠΑΠ αποκλείεται...


...να παίξω, όποιος ξέρει τι σημαίνει και πώς υπολογίζεται η γκανιότα καταλαβαίνει τη χαώδη διαφορά του ΟΠΑΠ με τις υπόλοιπές διεθνείς στοιχηματικές εταιρίες), επανήλθαμε παίζοντας στην betoto.

H betoto που μάλλον έχει κάποια σχέση με τη bwin (πρέπει να είναι κάτι σαν θυγατρική της γιατί πάντα στέλνουν ταυτόχρονα mail και με τις ίδιες προσφορές), δεν είναι και η καλύτερη στοιχηματική εταιρία, μάλλον το αντίθετο. Και μιλάω για αποδόσεις. Από ποδοσφαιρικούς αγώνες και ειδικά στοιχήματα έχει ότι και οι άλλες εταιρίες, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι υποκειμενικά.

Αφού λοιπόν τη 19η αγωνιστική δεν "έβλεπα" τίποτα και δεν έπαιξα τίποτα (να θυμάστε ότι αυτό είναι νίκη για τον παίχτη. Δεν παίζουμε για να παίξουμε, εκτός αν το κάνουμε συνειδητά. Αν ξέρουμε δηλαδή ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον μας και ότι μακροπρόθεσμα θα βγούμε χαμένοι, αλλά το κάνουμε για την ευχαρίστησή μας και μόνο, για να περάσει ένα απόγευμα.), ήρθε λοιπόν η 20 αγωνιστική πριν 15 μέρες.

Το Σάββατο παίζουμε Τρίπολη-Ολυμπιακός 0-1 (ακριβές σκορ με απόδοση 6,5) και με τη βοήθεια της τύχης και του διαιτητή το πιάνουμε στο 92'! Παίζουμε και κάποια άλλα ματς το Σαββατοκύριακο που άλλα πιάνουμε και άλλα χάνουμε με θετικό όμως πρόσημο στο τέλος και με μεγαλύτερο ποντάρισμα στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1 ημίχρονο-1 τελικό. Την ίδια αγωνιστική πιάνουμε και το ΠΑΟ-Ξάνθη 2 με απόδοση 6,5 (αλλού δινόταν και παραπάνω!) και την επόμενη μέρα εύκολα τον άσσο στο Πλατανιάς-Άρης με απόδοση 2,45! Συνολικός απολογισμός ως τώρα: +28 ευρώ.

Την 21η αγωνιστική, δηλαδή πριν μία εβδομάδα, παίζω μόνο 3 ματς. Στο Γιάννενα-Πανθρακικός φορτώνω 40 ευρώ στο διπλό και βάζω και 30 ευρώ στο Χ για κάλυψη. Τελικά κάθεται το Χ και παίρνω τα λεφτά μου πίσω και κάτι ψιλά. Στο Βέροια-Τρίπολη παίζω Βέροια γιατί, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει, αλλά τελικά ο Τσιώλης πέρασε και από τη Βέροια. Είδατε πάντως χθες ότι η Βέροια όντως δε θα πέσει... Το τρίτο και καλύτερο ματς ήταν το ΟΦΗ-Πλατανιάς όπου πήγαμε με τον Άγγελο και 4,25 απόδοση. Και για τον Πλατανιά γράψαμε εδώ και καιρό ότι έχει σωθεί κι ας λένε όλοι ότι Βέροια και Πλατανιάς είναι από τα φαβορί για να πέσουν. Εμείς γράψαμε ότι αν δεν πέσει ο Άρης, θα πέσει ή ο Πανιώνιος ή ο ΟΦΗ, με πρώτο υποψήφιο τους κυανέρυθρους. Απολογισμός 21ης αγωνιστικής: +26 ευρώ.

Χθες βάλαμε μόνο 5 ευρώ στο διπλό του Αρβανιτίδη στην Ξάνθη με απόδοση 4,20. Δεν ξέρω τι άλλο θα παίξω σήμερα, αλλά μπήκαν άλλα 16 ευρώ στο σακούλι, σύνολο 70. 

Χθες μάλιστα ήθελα να γράψω για το διπλό της Βέροιας με θέμα: "Μην πείτε ότι δε σας το'πα", αλλά δεν πρόλαβα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα στοιχήματα μου από 9/2 και μετά (τα πάνω πάνω είναι οι σημερινοί αγώνες, άρα εκκρεμούν). 

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Το ελληνικό ποδόσφαιρο προσφέρεται για να βγάλετε λεφτά αν παίζετε σωστά. Δε λέμε να πλουτίσετε, γιατί δε θα έγραφα εδώ τώρα. Έχεις απλά πολύ περισσότερες πιθανότητες να αυξήσεις το κεφάλαιό σου ή έστω να το διατηρήσεις από ότι αν παίζεις ομάδες που δεν ξέρεις ούτε έναν παίχτη τους, πόσο μάλλον τι χρώματα φοράνε. Η Ελλάδα είναι προβλέψιμη και αγωνιστικά και κυρίως εξωαγωνιστικά. Αν παρατηρείτε λίγο ποιοι πρόεδροι έχουν σχέσεις μεταξύ τους, σε ποιες ομάδες δίνονται οι δανεικοί, σε ποιον από τους μεγάλους πουλάνε τους παίχτες τους οι μικρές ομάδες, σε ποιυς αγώνες εκτίουν τις ποινές τους οι τιμωρημένοι και άλλες τέτοιες "λεπτομέρειες", τότε όλα μοιάζουν πιο εύκολα. Κάποια στιγμή θα κάνω και τον απολογισμό κατά πόσο έχω αυξήσει το συνολικό κεφάλαιό μου από όταν άρχισα να παίζω μόνο Ελλάδα. Δεν είμαι καλύτερος στο στοίχημα από κανέναν, απλά ίσως παρακολουθώ πιο προσεκτικά τη Superleague. 
   
Για σήμερα, βιαστικά βιαστικά βλέπω ένα Χ στη Νέα Σμύρνη, τον Άγγελο να μη χάνει και τον Ολυμπιακό να κερδίζει με ακριβώς ένα γκολ το "παράρτημα"..... Τα άλλα 2 ματς είναι πιο δύσκολα αλλά θα παίξω το διπλό του Παράσχου στην Τρίπολη (το 5 είναι προκλητική απόδοση για δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες) και το Ατρόμητος- Γιάννενα goal-goal και over με κίνδυνο να έρθει κανά 0-0 και να διασυρθώ. Δε θα έρθουν όλα αυτά φυσικά, βάλτε την έμπνευσή σας, κλέψτε και τίποτα δικό μου αν σας άρεσε, επικαλεστείτε την τύχη για να τα συνδυάσετε σωστά και... καλό ταμείο!!!
  

2 σχόλια:

  1. πρέπει να σου γνωρίσω τον φίλο μου που χθες την Ξάνθη δεν την φοβόταν και τον ΠΑΟΚ δεν τον εμπιστευόταν να κάνετε παρέα και ότι λέει να φορτώνεις το αντίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα! Να μου τον γνωρίσεις Γιάννη, πληρώνω κιόλας! Κι ότι δίνει θα το γράφουμε εδώ! Εκτός αν από του χρόνου σταματήσει να ασχολείται με Super League επειδή δε θα παίζει η ομάδα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή