Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Δανεικός στον Εργοτέλη ο Θρυλέων

Δανεικός στον Εργοτέλη ο ΘρυλέωνΆλλη μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία ανακοινώθηκε σήμερα για την ομάδα του Ηρακλείου. Οι ιθύνοντες του Εργοτέλη ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό της μασκότ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν μια συμφέρουσα συμφωνία και για τις δύο πλευρές, αφού μετά και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Θρυλέων δεν θα είχε αρκετές ευκαιρίες για εμφανίσεις, ενώ την παρούσα στιγμή η ομάδα είναι πλήρης στην θέση της μασκότ, μιας και ήδη υπάρχουν οι Αλέφαντος και Θεοδωρίδης.
Όπως αναφέρουν στο Μπλομπ κύκλοι μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης, ο δανεισμός του Θρυλέοντα θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς λούτρινων μετά το πέρας αυτής.
Ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών του Εργοτέλη Βαγγέλης Παπαδογιαννάκης δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς το γεγονός ότι μια τόσο σημαντική μασκότ διάλεξε την ομάδα μας για να συνεχίσει την καριέρα της. Οι μικροί φίλοι του Εργοτέλη θα χαρούν πολύ. Το πρόβλημα είναι να βρούμε τέτοιος μικρούς φίλους. Ή γενικά φίλους".
Οι αρμόδιοι ευελπιστούν ότι με την παρουσία του ο Θρυλέων θα καταφέρει να εκτινάξει τους αριθμούς τον εισιτηρίων της ομάδας σε τριψήφια νούμερα.
Έντονες αντιδράσεις αναμένονται από την αθλητική εκπομπή "Η Δίκη στον Σκάι" όπου ο Κυριάκος Θωμαίδης θα αποκαλύψει στοιχεία τα όποια αποδεικνύουν ότι ο δανεισμός του Θρυλέοντα όχι μόνο είναι παράνομος και αλλάζει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά επίσης και ότι η βδελυρή αυτή μασκότ δίνει ναρκωτικά στα παιδιά και τα ωθεί στην πορνεία.

Πηγή: theblob.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου