Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Το Fair Play του Μάντζιου

Το Fair Play του Μάντζιου Η αποθέωση του Fair Play έγινε σήμερα στο ματς του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, με την κίνηση του Άκη Μάντζιου όταν ο κρητικός σύλλογος χρειάστηκε να μείνει με εννιά παίκτες λόγω τραυματισμών.




Σε μια κίνηση που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει ουσιαστικά το Fair Play προχώρησε ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ.

Στο 18ο λεπτό του ματς ο κρητικός σύλλογος έμεινε με εννιά παίκτες, λόγω του τραυματισμού των Ζόρο και Μακρή, μετά από δυνατή σύγκρουση.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Θράκης όχι μόνο δεν αντιμετώπισε το γεγονός ως ευκαιρία, αλλά έδωσε μαθήματα «σωστής» συμπεριφοράς.

Όσο οι παίκτες δέχονταν την φροντίδα του ιατρικού τιμ ο Άκης Μάντζιος σε μια αποθέωση του Fair Play, ζήτησε απ’ τους ποδοσφαιριστές του να γυρίσουν πίσω την μπάλα και να μην επιτεθούν εκείνη την ώρα, ώστε να μην εκμεταλλευτεί το «άδικο» αριθμητικό πλεονέκτημα. 
 
Πηγή: sport-fm.gr

Μπράβο μεν στον Άκη Μάντζιο για την μαγκιά που έκανε, αλλά με 34 βαθμούς 10 αγωνιστικές πριν το τέλος είναι εύκολο να κάνεις fair play. Θα ήθελα να τον δω αν ήταν 1-2 αγωνιστικές πριν τη λήξη και καιγόταν για τη νίκη. Αν το κάνει κάποια στιγμή και αυτό, τότε θα του υποκλιθούμε. Όταν όλα βαίνουν κακώς, τα fair play είναι πιο εύκολα... Όπως και να έχει πάντως, ωραία κίνηση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου