Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο πιο extreme πανηγυρισμός της χρονιάς!

Σε αναμέτρηση για το ιταλικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ένας παίκτης θέλησε να τραβήξει πάνω του τα παγκόσμια βλέμματα: και το κατάφερε κάνοντας... θρύψαλλα με το κεφάλι του τον πάγκο της ομάδας του. 
 
Θα μπορούσαμε να πούμε πως "αυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες" όμως αποδεικνύεται πως η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο τρελή φαντασία. Μάρτυρας για την παραπάνω άποψη είναι το απίστευτο σκηνικό που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ποντιτσέλι-Ριόλο Τέρμε για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Ιταλία, με έναν παίκτη των φιλοξενουμένων να γράφει ιστορία.
 
Αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε, έκανε κούρσα 30 μέτρων και όταν έφτασε στην άκρη του πάγκου πήρε φόρα και τον χτύπησε με κουτουλιά, με το κεφάλι του να κάνει κομμάτια το πλεξιγκλάς και να περνάει μέσα από αυτό.
 
Το άσχημο για αυτόν είναι πως ο διαιτητής δεν "εκτίμησε" και τόσο τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του και του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα, με την Ριόλο Τέρμε να καταφέρνει πάντως και χωρίς την παρουσία του να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-1.
 
Ανεξάρτητα πάντως από την αποβολή, ο σκόρερ κατάφερε να διαδοθεί το video του πανηγυρισμού του σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
 
Απολαύστε (εδώ το βίντεο) έναν πανηγυρισμό που δεν... αντιγράφεται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου