Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δεν τα παρατάει ο Ρεγκέιρο

Δεν τα παρατάει ο Ρεγκέιρο
Ο 36χρονος πλέον Μάριο Ρεγκέιρο, που αγωνίστηκε και μία σεζόν στον Άρη (2008-2009) θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από δύο μήνες. Ο Ουρουγουανός εξτρέμ υποβλήθηκε μόλις χθες σε μία επέμβαση...




...στην πλάτη του (η φωτογραφία είναι από το νοσοκομείο, πριν το χειρουργείο) και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ Ουρουγουάης, ομάδα στην οποία θα ανήκει μέχρι το καλοκαίρι.


Σύμφωνα με τον Τύπο της πατρίδας του πάντως, στις προθέσεις του Ρεγκέιρο είναι να συνεχίσει το ποδόσφαιρο κι όχι να σταματήσει παρά τον σοβαρό τραυματισμό του. Στον Άρη ήρθε από την Βαλένθια ως μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές των «κίτρινων». Δεν… έπιασε όμως και στην συνέχεια ακολούθησαν η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο, η Λανούς, η Ρασίνγκ Κλουμπ και από τον Ιανουάριο η Ντεφενσόρ.
 
Πηγή: thessports.gr

superligda: Το "δεν έπιασε" στο τέλος μάλλον υπερβολικό.  Μπορεί μάτια να μην έβγαλε (δεδομένου ότι ήρθε δανεικός από τη Βαλένθια και οι προσδοκίες ήταν μεγάλες), αλλά έκανε γεμάτη χρονιά με αρκετά γκολ και ασίστ και με κάποιες αρκετά καλές εμφανίσεις. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη μάλιστα συνδυάστηκε και με τον καλό Άρη του Μπάγεβιτς. Έντονες φήμες υπήρχαν ότι για τον δυνατό και γρήγορο εξτρέμ ενδιαφερόταν ο ΠΑΟΚ του Σάντος, αλλά τελικά ο Ρεγκέιρο το καλοκαίρι (και παρότι είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Άρη) έφυγε για την πατρίδα του και την Νασιονάλ του Μοντεβιδέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου