Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Ματς "φιάσκο" στην Ιταλία

Το ντέρμπι του Σαλέρνο, Σαλερνιτάνα - Νοτσερίνα, διεκόπη στο 22' έπειτα από μία σειρά από ευτράπελα. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων απείλησαν να σκοτώσουν τους παίκτες τους αν αγωνιστούν, έτσι αυτοί άρχισαν να... τραυματίζονται με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το ματς. Δείτε το απίστευτο VIDEO.

 
Το ντέρμπι του Σαλέρνο, Σαλερνιτάνα - Νοτσερίνα, για την 3η κατηγορία της Ιταλίας (Lega Pro), διεκόπη στο 22' έπειτα από μία σειρά από ευτράπελα.
  
Το τοπικό ντέρμπι ξεκίνησε με καθυστέρηση 40 λεπτών, καθώς οι παίκτες της Νοτσερίνα όταν έφτασαν στο γήπεδο αρνούνταν να κατέβουν από το πούλμαν.
  
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι οπαδοί της ομάδας τους τους απείλησαν με την ίδια τους την ζωή σε περίπτωση που παίξουν σε αυτό το ματς.
   
Μετά από συζητήσεις με τους εκπροσώπους της αρχής του πρωταθλήματος η Νοτσερίνα συμφώνησε να παίξει, αλλά τελικά υπήρχε... σχέδιο.
  
Μετά από δύο λεπτά αγώνα η Νοτσερίνα έκανε και τις 3 αλλαγές της και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν παίκτες λόγω τραυματισμού (5 συνολικά προσποιήθηκαν τους τραυματίες), ενώ ένας παίκτης από κάθε ομάδα αποβλήθηκε για μεταξύ τους διαπληκτισμό.
  
Ο κανονισμός αναφέρει πως για να γίνει ματς πρέπει μία ομάδα να έχει 7 παίκτες στο γήπεδο, έτσι ο διαιτητής το διέκοψε στο 22'.
 
    
Οι οπαδοί της Νοτσερίνα λοιπόν δεν ήθελαν να γίνει το ματς διότι δεν τους επετράπη να το παρακολουθήσουν. Όλο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει παραιτηθεί και έχει ζητηθεί από τους παίκτες να μην γίνει κανένα σχόλιο.
 
Η αρχή του πρωταθλήματος ζήτησε από τον προπονητή, Κάρλο Περόνε, να εξηγήσει γιατί έκανε 3 αλλαγές μετά από μόλις δύο λεπτά αγώνα, ενώ ο ίδιος ο Περόνε τόνισε: "Πρόκειται για μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πρέπει να αναρωτηθούμε πως έγινε αυτό. Είμαι άνθρωπος του αθλητισμού και νιώθω μεγάλη απογοήτευση".
  
Δείτε το VIDEO...


Πηγή: sport24.gr

ΥΓ: Το περιστατικό είναι λίγο παλιότερο (περίπου 2-3 μηνών), ωστόσο εντυπωσιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου