Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Δάρας: "Δεν θα ξεφτιλιστούμε στην Γ' εθνική"

Ο Χρήστος Δάρας υποστήριξε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι στον Πανιώνιο δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας στη Γ' Εθνική προκειμένου να σβηστούν τα χρέη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δάρα στον Sentra 103,3:

Για την αγωνιστική σωτηρία του Πανιωνίου μετά το 3-0 επί του Αστέρα: "Περιμένουμε ακόμα ένα αποτέλεσμα, αλλά ουσιαστικά κατά 99%... αποστολή εξετελέσθη. Και αυτό είναι το βασικότερο. Ο Πανιώνιος, που στηρίχτηκε σε παιδιά νέα και Ελληνόπουλα, είναι πολύ σημαντικό που αγωνιστικά στέκεται εκεί που ανήκει".
 
Για την Πανιώνια Κίνηση: "Είναι εκείνη που κράτησε την ομάδα και την χρηματοδοτήσαμε για τα βασικά της έξοδα. Τώρα περιμένουμε να καταθέσουμε την άλλη εβδομάδα την αίτησης για το άρθρο 106 με στόχο να ξεμπλοκάρουμε κάποια χρήματα για να αποδοθούν στους παίκτες και το προσωπικό και στη συνέχεια να μπορέσει η ομάδα μας να είναι βιώσιμη".
 
Για τον διαχειριστικό έλεγχο και το χρέος: "Έχουμε κάποια εικόνα που είναι όπως την περιμέναμε. Το χρέος, που είναι γύρω στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ είναι βιώσιμο. Αν δεν μπούμε στο άρθρο δεν θα είναι. Τι θα κάνουμε εάν δεν...; Θα ξεκινήσουμε πάλι από το μηδέν όπως και πριν από δύο χρόνια. Ο Πανιώνιος γεννάει παίκτες και αυτό θα ξανακάνει για να μπορέσει να πορευτεί".
  
Για το αν σκέφτονται τη λύση του υποβιβασμού: "Ένας που αγαπάει πραγματικά την ομάδα και δεν έχει οικονομικό συμφέρον, όπως έχουν πάρα πολλοί που χρησιμοποιούν τις ομάδες, ένας αγνός Πανιώνιος δεν θα μπορεί να δεχθεί την ομάδα του να ξεφτιλιστεί στην Γ' εθνική. Θα προτιμάει να είναι στην Α' εθνική γιατί θα είναι φτωχός, αλλά τίμιος".
 
Για το πλάνο με τους νέους ποδοσφαιριστές: "Είτε μπούμε στο άρθρο είτε όχι, θα πορευτούμε με νέα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και δεν είναι τουρίστες από το εξωτερικό που έρχονται να πάρουν τα λεφτά".
 
Για το ποιοι δημιούργησαν την "μαύρη τρύπα": "Οι οπαδοί του Πανιωνίου ξέρουν ποιοι έχουν κάνει το χρέος. Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να τους ονοματίσω. Οι Πανιώνιοι ξέρουν τα πάντα και τους έχουν παραγκωνίσει. Αν ήταν ακόμα εδώ, η ομάδα σήμερα θα είχε πέσει κατηγορία".
 
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Τσακίρη: "Υπάρχει μία επικοινωνία. Ο Τσακίρης ήταν ο πρόεδρος που έβαλε ένα κάρο λεφτά και πιστέψτε με ελάχιστοι πρόεδροι έχουν βάλει λεφτά χωρίς αντίκρισμα. Δυστυχώς εκείνος βρέθηκε και χρεωμένος. Στην περίπτωση που επανέλθει, θα πάρει αυτά που του ανήκουν.
Όταν μπει η ομάδα στο άρθρο και θα γίνει βιώσιμη (τώρα δίνουμε 160 χιλ. κάθε μήνα στην εφορία, μετά θα πέσει στις 20 χιλ.) θα υπάρξουν πολλοί μνηστήρες που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν το όνομα Πανιώνιος. Θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές. Είναι λοιπόν θέμα του αγνού λαού του Πανιωνίου και πρώτα από όλα του κ. Τσακίρη τι θα αποφασιστεί μετά το τέλος της διοίκησης πρωτοδικείου".
 
Για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν: "Ακόμα δεν έχει αποχωρήσει κανείς... Όσοι έκριναν πως θα φύγουν, δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γιατί μέχρι χθες αγωνίστηκαν για την ομάδα στην οποία ανήκουν. Αυτοί οι παίκτες κράτησαν την ομάδα, με όλα τα προβλήματα, στην Α' εθνική και δεν την ρίξανε στη Β' και τη Γ' εξευτελίζοντας και το όνομα του Πανιωνίου και την αξία τους. Οι παίκτες ήταν απλήρωτοι και παρόλα αυτά αγωνιστικά κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία που ανήκει".
 
Για τον Νίκο Αναστόπουλο: "Είναι ένας προπονητής που, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε, μας έσωσε την ομάδα. Όταν λοιπόν κάποιος σώνει μια ομάδα που ήταν σε δύσκολη θέση, έχει τον πρώτο λόγο".
 
Για το αν είναι αισιόδοξος: "Ο Πανιώνιος έχει μάθει να αγωνίζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες και τα δύο τελευταία χρόνια να βγαίνει κερδισμένος".

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου