Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Άχαστο διπλό ο ΠΑΟΚ!

Μεγάλη ευκαιρία το διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στη Shamrock Rovers (από 1.80 μέχρι 2 παίζεται, εγώ το έπαιξα με απόδοση 2 στη betfair), καθώς η μόνη περίπτωση να μη νικήσει ο δικέφαλος είναι να αυτοκτονήσει!

Μη σας ξεγελάει η δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τους Ιρλανδούς, διαβάστε γιατί:


Τέτοιες ομάδες με κλειστές άμυνες είναι πιο εύκολο να τις παίξεις εκτός έδρας παρά στην έδρα σου όπου έρχονται και ταμπουρώνονται. Μπροστά στους οπαδούς της η Shamrock θα αναγκαστεί να βγει και λίγο μπροστά και αυτό θα κάνει τη δουλειά του ΠΑΟΚ πιο εύκολη. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η ομάδα από το Δουβλίνο όπως αποδείχθηκε και στο πρώτο ματς, ίσως ένα κλικ πιο κάτω και από τον ΟΦΗ για παράδειγμα. Στη Θεσσαλονίκη ισοφάρισαν με στημένη φάση (εκεί είναι που πονάει πολύ ο ΠΑΟΚ), διαφορετικά δε θα είχαν σκοράρει ούτε μέχρι σήμερα.

Επιπλέον, μετά από τόσα ανεπιτυχή αποτελέσματα δύσκολα οι Θεσσαλονικείς να κάνουν κι άλλη γκέλα. Οι Ιρλανδοί, εν τω μεταξύ, έχουν πάρει πρωτάθλημα, έχουν κάνει και φίεστα και δεν έχουν κάνει καμία νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες.

Ο σημαντικότερος λόγος όμως που θα πάμε με το διπλό είναι ότι ο ΠΑΟΚ καίγεται για το τρίποντο. Θα μου πείτε: Τους άλλους θα τους χαλούσε μια επιτυχία; Διαβάζοντας προσεκτικά τις δηλώσεις του προπονητή τους μετά τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα και προσπαθώντας να μεταφράσω αυτήν την ξύλινη γλώσσα που μιλάνε οι προπονητές, κατάλαβα ότι δεν τραβάν κανένα ζόρι για το Europa League οι Ιρλανδοί και είναι ευχαριστημένοι και μόνο που μπήκαν στους ομίλους.

Και στο φινάλε ρε παιδιά ποια Shamrock; Όχι ότι στην Ευρώπη ακούνε ΠΑΟΚ ή άλλη ελληνική ομάδα και τρέμουνε, αλλά ποια Shamrock; Ο ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τα ευρωπαϊκά σαλόνια, έχει διακρίσεις, έχει προκρίσεις με Άρσεναλ, Ουντινέζε, Φενερμπαχτσέ, πρόκριση πέρυσι στην επόμενη φάση, μεγάλα παιχνίδια (πχ με Άγιαξ, Μπενφίκα, Ατλέντικο Μαδρίτης κτλ), πολλές παραστάσεις και αρκετούς μεγάλους παίχτες που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι... Αλίμονο αν τον συγκρίνουμε σαν όνομα και σαν φανέλα με...κάποια Σάμροκ!
 
Για όλους τους παραπάνω λόγους άχαστο διπλό! Αν ο ΠΑΟΚ αυτοκτονήσει και χάσει την πρόκριση στην Ιρλανδία, ε τότε ας χάσουμε κι εμείς λίγα ευρόπουλα...
  

2 σχόλια:

  1. ευτυχως τις προηγουμενες φορες ακολουθησα τον δικο μου δρομο στοιχηματικα γιατι πηγες κουβα.Σημερα παντως σε εμπειστευτηκα.Αιντε να δουμε αν και καλα πηγαινει ως τωρα στο 1-3!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΣΚ Απροσάρμοστε πάλι κερδισμένοι βγήκαμε! Τα πολλά μας λεφτά είπαμε να τα βάλουμε στον Εργοτέλη και μαζί με τα over του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ το ταμείο ήταν θετικό! Μη με συκοφαντείς!
    Επίσης, εδώ δε δίνουμε αποδόσεις του 1,60! Εδώ δίνουμε μεγάλες αποδόσεις και βόμβες! Και μέχρι στιγμής είμαστε κερδισμένοι! Θα με αναγκάσεις να κάνω μπάνκα και να βλέπετε τι παίζω και ότι πάμε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή