Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σενάρια τρόμου στην ΑΕΚ για Ξενιάδη-Ψωμιάδη!

Ένα σενάριο… τρόμου αναφέρει πως ο Βασίλης Ξενιάδης, που φέρεται να έχει καλές σχέσεις με τον Μάκη Ψωμιάδη, λειτουργεί ως «μπροστινός» του προκειμένου να μη χάσει τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν στη διάρκεια της θητείας του.



Τουλάχιστον επιφυλακτικά, αν όχι με δυσπιστία, αντιμετωπίζεται από την ΑΕΚ το ενδιαφέρον του Βασίλη Ξενιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Το παρελθόν του συγκεκριμένου ανθρώπου, με αποτυχημένες απόπειρες απόκτησης μετοχών σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς από την «Ένωση», οι μεγαλόστομες υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ και η αποχώρησή του από το προσκήνιο εν μέσω αιχμών από τους ανθρώπους με τους οποίους διαπραγματευόταν, προκαλούν εύλογα ερωτηματικά για το αν είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος η λύση στα προβλήματα του συλλόγου ή θα προσθέσει ακόμη περισσότερα. Ένα σενάριο… τρόμου αναφέρει πως ο Βασίλης Ξενιάδης, που φέρεται να έχει καλές σχέσεις με τον Μάκη Ψωμιάδη, λειτουργεί ως «μπροστινός» του προκειμένου να μη χάσει τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν στη διάρκεια της θητείας του.

Ο Βασίλης Ξενιάδης, πάντως, δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί έτοιμος να αποκτήσει το 51% των μετοχών της ΑΕΚ καταβάλλοντας εδώ και τώρα 10 εκατ. ευρώ και εξοφλώντας τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και τρίτους. Ο Σταύρος Αδαμίδης, που συναντήθηκε με τον Βασίλη Ξενιάδη, είναι κοινό μυστικό πως είναι πολύ επιφυλακτικός και περιμένει από τον υποψήφιο επενδυτή να αποδείξεις με πράξεις τις προθέσεις του: σε πρώτη φάση με 2,5 εκατ. ευρώ που δεσμεύεται πως θα βάλει από την ερχόμενη εβδομάδα ο ενδιαφερόμενος αποκτώντας ένα σημαντικό μερίδιο μετοχών (περίπου 20%) και εν συνεχεία με συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τον υποψήφιο επενδυτή να παρουσιάσει εγγυητική επιστολή τραπέζης για να αποδεικνύει την οικονομική του επιφάνεια.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ελπίζει πως κάτι καλό θα προκύψει από την πλευρά των Αράβων. Τόσο από εκείνη του επενδυτή που εκπροσωπείται από το Γιάννη Βλάχο και φαίνεται να έχει «παγώσει» (δίχως όμως το θέμα να έχει κλείσει αρνητικά), όσο και από τα δύο επενδυτικά funds στο Ντουμπάι. Πάντως η καθυστέρηση των Αράβων στις κινήσεις τους ασφαλώς δεν λειτουργεί προς όφελος της ΑΕΚ, αφού η ομάδα έχει ανάγκη από ρευστό… χθες.

Πηγή: difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου