Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

O Ανρί είναι παιχτάρα! Τέλος!

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στο θρόνο του, ο τεράστιος Γάλλος Τιερί Ανρί έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, σκόραρε κι έστειλε την Άρσεναλ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:



Ο Γάλλος είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από την Άρσεναλ, πιθανότατα και ο κορυφαίος. Οι Άγγλοι έπιναν νερό στο όνομά του και πρόσφατα ετοιμάστηκε και άγαλμα του Γάλλου, παρά το ότι είχε αφήσει εδώ και κάποια χρόνια την Άρσεναλ για να δοκιμάσει την τύχη του στη Μπαρτσελόνα και έπειτα στην Αμερική.

Η είδηση ότι ο Ανρί θα επιστρέψει για 2 μήνες στο Λονδίνο προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων των κανονιέρηδων, αλλά και το ενδιαφέρον ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Τη Δευτέρα ο Ανρί μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι Κυπέλλου Άρσεναλ-Λιντς και το δικό του γκολ έδωσε την πρόκριση στους Λονδρέζους. Ο Γάλλος παιχταράς άνοιξε λογαριασμό και το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τον ίδιο όσο και από τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Μη ρωτήσετε πώς το έβαλε. Με φαρμακερό δεξί πλασέ στην απέναντι γωνία. Όπως τα περισσότερα γκολ στη ζωή του. Οι τερματοφύλακες ξέρουν πού θα πάει η μπάλα, το έχουν δει πολλές φορές το έργο κι όμως δε μπορούν να τη βγάλουν. Ψάξτε αν θέλετε τα γκολ του Ανρί στο Ίντερνετ. Το 80% τουλάχιστον μοιάζουν. Λες και είναι ίδια...

Άλλο χαρακτηριστικό του Ανρί, εκτός από την ταχύτητά του, το πολύ γρήγορο πλασέ πάνω στην κίνηση, ειδικά όταν βρίσκεται τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Πλασάρει καθώς τρέχει και ο τερματοφύλακας δεν προλαβαίνει καν να πέσει.

Απλά Τιερί Ανρί....

Δείτε το γκολ του περίπου στο 1.40 του βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου