Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Βιεϊρίνια τέλος! Όσο χορτάσαμε χορτάσαμε...

Ένας από τους ελάχιστους παίχτες του σήμερα (μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός χεριού)  για τους οποίους άξιζε να κόψεις εισιτήριο. Ο μικρός μάγος μας άφησε οριστικά για την Βόλσφμπουργκ και το πρωτάθλημά μας έγινε κατά πολύ φτωχότερο!
   
Δείτε τα βίντεο και μελαγχολήστε:








Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Πορτογάλου στη Γερμανία: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino André Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg».

Ερωτηματικά προκαλούν και οι μόλις 14 λέξεις της ανακοίνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ήθελα να πουλήσει τον Βιερίνια τόσο πολύ που ο Βρύζας, ο Κωνσταντινίδης και ο παίχτης μετέβησαν στη Γεμανία όλοι μαζί μην τυχόν και στραβώσει η μεταγραφή. Η πώληση του...παραλίγο Έλληνα Αντελίνο ήταν κάτι αναμενόμενο σχεδόν από τη μέρα που άρχισε να ξεδιπλώνει στο χορτάρι το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ των πολλών οικονομικών προβλημάτων δε θα μπορούσαν να τον κρατήσουν για πάρα πολύ. Το timing δεν είναι κακό, απλά είναι κρίμα που ο Βιερίνια δεν σήκωσε τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Όσο για αυτούς που κατηγορούν τον Ζαγοράκη, τι πιο υγιές από το να παίρνεις μικρούς παίκτες, να τους αναδεικνύεις και μετά να τους μοσχοπουλάς; Κάποτε θα γινόταν. Ο Βιερίνια ήταν ξεκάθαρα μια επιτυχία της διοίκησης Ζαγοράκη όσο κι αν ο κόσμος γκρινιάζει.

Ο ΠΑΟΚ χρωστάει κι ένα "ευχαριστώ" στον "δάσκαλο" Φερνάντο Σάντος. Αυτός επέμεινε να τον φέρει στον ΠΑΟΚ, αυτός τον πίστεψε, αυτός τον καθιέρωσε και τον ανέδειξε.

Ο Αντελίνο είναι από τους λίγους μεγάλους παίχτες που δεν έχει ιδιοτροπίες και κέρδισε την αναγνώριση από φιλάθλους, παίκτες και προπονητές ακόμα και των αντιπάλων ομάδων. Κάτι που αναμφισβήτητα μεγιστοποιεί την επιτυχία του. Δεν απασχόλησε τον τύπο ποτέ και για κανέναν εξωαγωνιστικό λόγο και τίμησε με το παραπάνω το σχετικά χαμηλό συμβόλαιό του (περίπου 300.000 ευρώ το χρόνο). Παιδί διαμάντι με λίγα λόγια!

Ήταν επιλογή του Φέλιξ Μάγκατ και θα συναντήσει στα αποδυτήρια της Βόλσφμπουργκ τον "δικό μας" Σωτήρη Κυριάκο.

Μικρή ομάδα η Βόλσφμουργκ για τον Βιερίνια, θα μπορούσε σίγουρα να πάει και σε μεγαλύτερη. Ίσως όμως καλύτερα έτσι. Αργά και σταθερά βήματα από έναν ούτως ή άλλως προσγειωμένο άνθρωπο. Στο χέρι του είναι να τον μάθει σύντομα όλη η Γερμανία. Ή μάλλον στα πόδια του.
 
  
Αν ψάξετε στο youtube βίντεο για τον Βιερίνια θα κολλήσετε. Δε χορταίνεις να τον βλέπεις. Επέλεξα 4 μικρά. Ειδικά το τελευταίο πρέπει να το δείτε. Είναι από το περσινό ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, όπου κάνει σμπαράλια στην κυριολεξία την αντίπαλη άμυνα! Κοιτάξτε πόσες τρίπλες κάνει σε ένα παιχνίδι και με αντίπαλο όχι όποιον να'ναι, αλλά τον Παναθηναϊκό! Παρά τα μαγικά του και παρά το ότι ήταν από τις καλύτερες περσινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, οι "πράσινοι" κέρδισαν με 0-1. Προσέξτε τι θα σταματήσουμε να βλέπουμε:
 






  
Καλή τύχη Αντελίνο! Σ' ευχαριστούμε!
  

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ!ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι φίλε. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα που υποστηρίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή