Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

«Όχι» Αναστόπουλου σε Άρη

«Όχι» Αναστόπουλου σε Άρη
Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες των διοικούντων τον Άρη να φέρουν ξανά πίσω τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός μετέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη, άκουσε την πρόταση των «κίτρινων» και το βράδυ έδωσε αρνητική απάντηση. Κατσαβάκης και Γκόμεζ οι εναλλακτικές επιλογές.

 
Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν η βασική επιλογή των ιθυνόντων του Άρη για την θέση του προπονητή, ωστόσο το πλάνο τους δεν ήταν πειστικό. Διότι δεν ήταν μόνο η διαφορά στις δικές του απολαβές, αλλά και στη διαμόρφωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Ο 54χρονος δεν υποδέχθηκε με θέρμη να δουλέψει σχεδόν αποκλειστικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο δεν θα του επέτρεπε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Επιπλέον δεν έλαβε εγγυήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την συνέπεια στις πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος.
 
Μετά από μια ώρα συζήτησης, γύρισε στο Ηράκλειο και μερικές ώρες μετά ενημέρωσε τον Σταύρο Λαμπριάκο και τον Αλέκο Κατσιαούνη ότι δεν τον καλύπτει η πρόταση που του κατέθεσαν.
 
Συνεπώς ο Άρης στρέφεται στις εναλλακτικές επιλογές του. Στον Μάκη Κατσαβάκη και τον Ζοσέ Γκόμεζ, πρώην βοηθό του Φερέιρα στον Παναθηναϊκό και γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου