Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο «Μούσλι» σκίζει τα δίχτυα!

 Ο «Μούσλι» σκίζει τα δίχτυα! Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας, όπου συνεχίζει την καριέρα του.
 
 
 
 

  
     
Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου ο Βόσνιος επιθετικός έφθασε τα οχτώ γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στη νίκη της ομάδας του επί της Νταλιάν. Η Γκουιζού Ρενέ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην τρίτη θέση του κινέζικου πρωταθλήματος με 26 βαθμούς, εννέα λιγότερους από την πρωτοπόρο Γκπουνζού και μόλις δύο λιγότερους από τη δεύτερη Σιανκού.
 
Οσο για τις ατομικές επιδόσεις του Μουσλίμοβιτς, αγωνίστηκε στα δεκατέσσερα από τα συνολικά δεκαπέντε παιχνίδια της ομάδας του στη διάρκεια του πρώτου γύρου. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα της Κίνας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πρώτη κατηγορία, κάθε άλλο παρά ανυπόληπτο είναι, αφού το προτιμούν, για καθαρά οικονομικούς λόγους βέβαια, ολοένα και περισσότεροι διάσημοι παίκτες. Ετσι, στο δρόμο που χάραξε ο Ανελκά, ακολούθησαν πιο πρόσφατα οι Ντρογκμπά και Κανουτέ, καθώς και ο Αγιεκμπένι.
 
Πηγή: sport103.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου