Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

«Γίνονται διαπραγματεύσεις με Ίβιτς και Τσουκαλά, αλλά...»

«Γίνονται διαπραγματεύσεις με Ίβιτς και Τσουκαλά, αλλά...»Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου στη Βέροια, Μπάμπης Μιχαηλίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, στην απόκτηση των...
  
 
...Γεωργέα και Σνάουτσνερ, αλλά και στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν του Ίβιτς και Τσουκαλά.
 

Αναλυτικά:
 
Στην αρχική του τοποθέτηση για το αν θα μπορέσει να δικαιολογήσει το προσωνύμιο της βασίλισσας του Βορρά η Βέροια, είπε:
«Κάνουμε μια προσπάθεια για να πιστοποιήσει η ομάδα τον τίτλο της» και συνέχισε αναφερόμενος στην απόκτηση των Γεωργέα και Σνάουτσνερ:
«Είναι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο κύριος Χάβος έχει προσωπική άποψη. Έχει δουλέψει και με τους δύο. Αμυντικά η ομάδα ενισχύεται σημαντικά».
 
Σχετικά με τον στόχο της Βέροιας για τη φετινή σεζόν:
«Είναι καλό να βάζει κανείς στόχους από την αρχή της σεζόν. Ο βασικός στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι η παραμονή στην κατηγορία σε πρώτη φάση».
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά πόσο ανταποκρίνεται η ομάδα του σε αυτές τις δυσκολίες:
«Η εικόνα που έχω αποκομίσει κατά το διάστημα που ήμουν στη Βέροια, στο κομμάτι αυτό έδειχνε ότι είχε υγεία παρά την οικονομική κρίση. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα της Βέροιας δεν έχει τα οικονομικά προβλήματα άλλων ομάδων . Είναι εντάξει προς τους ποδοσφαιριστές της. Βέβαια η οικονομική κρίση είναι φανερό ότι αγγίζει και το ποδόσφαιρο».
 
Για το αν είναι στη λίστα του Μάκη Χάβου οι Βλάνταν Ίβιτς και Σταύρος τσουκαλάς:
«Δεν κρύβω ότι είναι επιθυμία του προπονητή. Τους γνωρίζει, αλλά από κει και πέρα υπάρχει συνεργασία του προπονητή με τον πρόεδρο για την ενίσχυση της ομάδας και κάνουν ό,τι είναι δυνατό. Δεν είμαι όμως σε θέση να απαντήσω για αυτό. Γίνονται διαπραγματεύσεις».
 
Για την μεταγραφική τόνωση της ομάδας:
«Η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί. Οι απαιτήσεις γίνονται πολύ μεγαλύτερες και γίνονται προσπάθειες να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που έχει προβλήματα».
 
Για τον ΠΑΟΚ με τον οποίο συνδέθηκε στο παρελθόν:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κομμάτι από την παρουσία μου στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Του εύχομαι να επιτύχει τους στόχους του και πιστεύω ότι θα καταφέρει με τη δυναμική που έχει».
 
Πηγή:  metrosportgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου