Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Από τον Ακροπόταμο στο Λεβερκούζεν

Από τον Ακροπόταμο στο ΛεβερκούζενΟύτε στα πιο τρελά του όνειρα... Ο Κώστας Σταφυλίδης, όταν ξεκινούσε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ακροπόταμο Θεσσαλονίκης δεν πίστευε ότι θα παίξει ούτε καν στον ΠΑΟΚ.
 
Ζητούσε από τους δικούς του μια μπάλα στα πόδια του και τους έσπαγε τα νεύρα, κάνοντας διαρκώς ντρίμπλες και θέλοντας να...

«Γίνονται διαπραγματεύσεις με Ίβιτς και Τσουκαλά, αλλά...»

«Γίνονται διαπραγματεύσεις με Ίβιτς και Τσουκαλά, αλλά...»Ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου στη Βέροια, Μπάμπης Μιχαηλίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, στην απόκτηση των...

Πήγε καλά ο Κουτσιανικούλης

Πήγε καλά ο Κουτσιανικούλης
 Αρκετά καλή ήταν η απόδοση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποιος φόρεσε τη φανέλα της Χαλ στο φιλικό παιχνίδι με τους Γουίντερτον Ρέιντζερς.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στην Τουρκία πήρε τον Ούμπιδες ο Κούπερ, ακόμα πιο φτωχό το ελληνικό πρωτάθλημα!

Έκλεισε στην Ορντούσπορ ο ΟύμπιδεςΟ Χαβιέρ Ούμπιδες έφυγε από τον Άρη και είχε πολλούς μνηστήρες με τον ΠΑΟΚ να είναι ο κύριως και ομάδες από την Κύρπο να ακολουθούν. Τελικά όμως ο παίκτης συνεχίζει στην Ορντούσπορ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Την καλύτερη επιλογή έκανε ο Άρης!

Όποιος αμφιβάλλει ας σκεφτεί έναν προπονητή που θα ταίριαζε περισσότερο στον Άρη των τόσων προβλημάτων. Εφόσον ο καλύτερος Έλληνας προπονητής (ρωτάτε κιόλας; ο Άγγελος) δύσκολα θα πήγαινε στον Άρη αλλά κι αν πήγαινε ίσως δίχαζε (κι ο Άρης μόνο για διχασμούς δεν είναι τώρα), ο Σερραίος είναι...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Εμείς ας περιμένουμε, έχει και πιο χαμηλά...

Το γιατί στην Ελλάδα δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα παραμένει μυστήριο. Μάλλον νομίζουν οι άκρως πετυχημένοι ποδοσφαιροπαράγοντες μας ότι ένα πρωτάθλημα με τον Άρη να παίρνει για σέντερ φορ ένα παιδί που άφησε ελεύθερο η Επανομή, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, την ΑΕΚ να έχει για προπονητή τον πιο...

Εκτός σκωτζέζικης λίγκας η Ρέιντζερς!

Η Ρέιντζερς δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Scotish Premiership. Και αυτό γιατί οι υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας ουσιαστικά την απέβαλλαν από τις τάξεις της.

Στην Κύπρο και ο Παπουλής, τα δικά μας τα λαγωνικά ροχαλίζουν!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Ελλάδα ετοιμάζει ο Απόλλωνας, καθώς συμφώνησε προφορικά με τον 26χρονο Δημήτρη Σουάνη και με τον 27χρονο Φώτη Παπουλή.

Τετ α τετ Μανωλά με Αβραάμ

Στο προπονητικό του Ρέντη, εκτός από τον Μανωλά, βρέθηκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος έχει αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι δύο παίκτες είχαν δίωρο τετ α τετ με τον παλιό να καλωσορίζει τον νέο στην ομάδα.

O... άλλος Ντούσαν

Εναν διαφορετικό Ντούσαν Μπάγεβιτς αντιμετωπίζουν τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου.

Τον θυμάστε τον "Μιχαλάκη είσαι τρέλα"; Ακόμα παίζει μπάλα!

Η ΑΕ Λεμεσού προχώρησε με ανακοίνωσή της στην επισημοποίηση της απόκτησης του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο με την ΑΕΛ να διατηρεί το μονομερές δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη έναν.

Το fair-play του Κασίγιας (video)

Ο Ίκερ Κασίγιας απέδειξε γιατί από εξαιρετικός γκολκίπερ είναι και κορυφαίος άνθρωπος... Ο Ισπανός γκολκίπερ διακρίνεται στο video που ακολουθεί, να ζητά από τον ρέφερι να "σφυρίξει" τη λήξη για σεβασμό προς την Ιταλία...

Το EURO ήταν πιο φτωχό γιατί έλειπε αυτός!

Δείτε στιγμιότυπα από την καριέρα του δολοφόνου Μάρκο Ματεράτσι.
Οι 25 κόκκινες που μάζεψε τα λένε όλα!
Κάποιος έπρεπε να του κόψει τη μπάλα νωρίτερα.
Τώρα που είδατε το βιντεάκι πείτε την αλήθεια! Δε σκεφτήκατε κι εσείς:
"Καλά του έκανε ο Ζιντάν";

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο «Μούσλι» σκίζει τα δίχτυα!

 Ο «Μούσλι» σκίζει τα δίχτυα! Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας, όπου συνεχίζει την καριέρα του.

«Δύσκολο να ξαναπαίξει μπάλα ο Λέτο»!

«Δύσκολο να ξαναπαίξει μπάλα ο Λέτο»Άκρως αποκαλυπτικός και σαφής ήταν ο γνωστός ορθοπεδικός και αθλητίατρος Σταύρος Αλευρογιάννης σε συνέντευξη του στον Real fm με τον Παύλο Παπαδημητρίου και τον Παναγιώτη Περπερίδη.

«Όχι» Αναστόπουλου σε Άρη

«Όχι» Αναστόπουλου σε Άρη
Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες των διοικούντων τον Άρη να φέρουν ξανά πίσω τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός μετέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη, άκουσε την πρόταση των «κίτρινων» και το βράδυ έδωσε αρνητική απάντηση. Κατσαβάκης και Γκόμεζ οι εναλλακτικές επιλογές.