Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τέλος ο Χίπια, ελπίδα για Σταφυλίδη

Τέλος ο Χίπια, ελπίδα για Σταφυλίδη
O Κώστας Σταφυλίδης βλέπει την καριέρα του να βαλτώνει στην Γερμανία, αφού στην Λεβερκούζεν είναι μονίμως θεατής, αλλά τώρα μπορεί να ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.




Ο 20χρονος αριστερός μπακ, έχει μόλις μία συμμετοχή με την Μπάγερ, κι αυτή ως αλλαγή 8 λεπτά σε ένα παιχνίδι με την Νυρεμβέργη πριν από 4-5 μήνες (συν έξι συμμετομές με την Κ23 της Λεβερκούζεν στην Δ’ Εθνική) και συνήθως είναι εκτός αποστολής.
 
Σήμερα, απολύθηκε από την Λεβερκούζεν ο προπονητής της, Σάμι Χίπια, και ο Σταφυλίδης μπορεί να ελπίζει ότι με τον επόμενο, θα έχει ευκαιρίες.
 
Με τον Χίπια, η Λεβερκούζεν κάνει απογοητευτικό δεύτερο γύρο, από την 2η θέση που είχε πριν τη χειμερινή διακοπή, κινδυνεύει να πέσει και στην 6η σήμερα και να γενικώς, κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη χθεσινή ήττα με 2-1 στο Αμβούργο, πάρθηκε η απόφαση και σήμερα ανακοινώθηκε η απόλυσή του.
 
Υπηρεσιακός προπονητής της Μπάγερ μέχρι το καλοκαίρι, αναλαμβάνει ο 42χρονος Σάσα Λεβαντόφσκι, μέχρι σήμερα επικεφαλής του προπονητικού τημ των ακαδημιών της ομάδας, ο οποίος παράλληλα με την προπονητική, μέχρι το 2006 δούλευε και ως… δημοσιογράφος.
 
Ανάμεσα στους υποψήφιους για το καλοκαίρι, είναι και ο 52χρονος Τόμας Σάαφ, που έφυγε τον Μάιο από την Βέρντερ Βρέμης.

Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου