Τρίτη 8 Απριλίου 2014

To fair play, ο Θέμελης και η… Ατλέτικο

To fair play, ο Θέμελης και η... Ατλέτικο
Ένα ασυνήθιστο γεγονός έφερε στην επικαιρότητα και πάλι τον Αστέριο Θέμελη, έναν τερματοφύλακα που πριν από 16-17 χρόνια, νεαρός τότε, είχε περάσει και από τον ΠΑΟΚ, ως τρίτος τερματοφύλακας τότε.




Ο Θέμελης, στα τελειώματα της καριέρας του, πλέον, αγωνίζεται στην Νίκη Μεσημερίου, με την οποία διεκδικεί την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ και την Κυριακή, στον αγώνα με τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου, αστόχησε με πρόθεση σε χτύπημα πέναλτι στο 40′ κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0, καθώς δεν υπήρξε παράβαση. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Μεσημερίου, είδε από μακριά ότι δεν υπήρχε παράβαση, πήγε ως την άλλη περιοχή και εκτέλεσε το πέναλτι άουτ.
 
“Δεν ήταν πέναλτι, έκανα αυτό, που έπρεπε” είπε ο ίδιος σήμερα το μεσημέρι στον “Arena FM”.
 
O Θέμελης, που δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ, είχε απασχολήσει την επικαιρότητα για έναν άλλο λόγο.
  
Ήταν Οκτώβριος του 1997, παραμονές μίας νίκης του ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Ολυμπιακού με 2-1 (με ανατροπή και τότε). Στην τελευταία προπόνηση στην Τούμπα είχε μια αψιμαχία με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος αντέδρασε λίγο απότομα και ο Άγγελος Αναστασιάδης απέκλεισε τον επιθετικό του από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως είχε άδικο στη διαμάχη με τον νεαρό τότε Θέμελη.
 
Μάλιστα, επειδή ο Βρύζας δεν αναγνώρισε εμπράκτως το λάθος του, ο Αναστασιάδης τον απέκλεισε και από την αποστολή του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, που ακολούθησε.
 
Ο ΠΑΟΚ έχασε στο “Βιθέντε Καλντερόν” με 5-2, με τον Βρύζα να μένει στη Θεσσαλονίκη.
 
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου